Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Website maken » 3. Website maken stap 3: wireframe

3. Website maken stap 3: wireframe

Nadat de communicatiebehoefte is vastgesteld is de ontwerpfase aan gebroken. Als u heeft bepaald wat er op de website moet komen moet deze informatie worden verdeeld over een aantal webpagina’s die de gebruiker kan bezoeken. Alle webpagina’s worden gekoppeld, ook de koppelingen worden weergegeven in het wireframe. Een wireframe is een overzicht van alle pagina’s van een website en de connecties die tussen de pagina’s liggen.

Website interface

Op deze manier kunt u zich goed in de gebruiker verplaatsen, want als er veel connecties aan 1 pagina gekoppeld zijn kost het de gebruiker veel tijd om de stappen te doorlopen. Bovendien zijn veel stappen slecht voor de zoekmachine optimalisatie omdat de zoekmachine dan te diep in de website moet graven.

Website grafische vormgeving

Nog een voordeel is dat het wireframe eenvoudig te wijzigen is voordat de website wordt vormgegeven. Het grafisch vormgeven van een website kost veel tijd en is daarom een kostbare bezigheid. Als u dan beslist dat een pagina anders moet of weggelaten moet worden is dit jammer van de uren die in het ontwerp gestoken zijn.

Conclusie

Het is daarom verstandig om voor een goed wireframe te zorgen zodat het duidelijk is welke pagina’s moeten worden vormgegeven. Het voorkomt dat er pagina’s worden vergeten. Ook komt dit wireframe in de vorm van een sitemap op de website, dit zorgt voor een betere zoekmachine optimalisatie en de bezoeker kan alle pagina’s bekijken zonder daarbij de website interface te gebruiken. Dit heeft als voordeel dat de bezoeker alle pagina’s kan bezoeken zonder daarbij een webpagina te vergeten.

Een website laten maken door Reclamebureau Connexx?

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015