Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Huisstijl » Visitekaartjes maken

Visitekaartjes maken

De uitdrukking "hij heeft zijn visitekaartje afgegeven" wordt veel gebruikt in overdrachtelijke zin. Het betekent dan dat iemand zich duidelijk heeft geprofileerd. Visitekaartjes maken het gemakkelijk om een indruk achter te laten van waar uw bedrijf voor staat. Wij kunnen voor u visitekaartjes maken die opvallend zijn door vormgeving of materiaal. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor eenvoudige, doelmatige visitekaartjes. Met uw logo en geheel aansluitend op uw huisstijl.

Visitekaartjes maken die opvallen

Visitekaartjes worden vaak bewaard in daarvoor bestemde mapjes, maar soms belanden ze ook onder in een aktetas of broekzak om voor altijd te worden vergeten. Er bestaan verschillende manieren om te zorgen dat uw visitekaartje niet snel in de vergetelheid zal verdwijnen. Hoewel een visitekaartje meestal bestaat uit een stukje karton of dik papier dat bedrukt is met een logo en adresgegevens, kan het ook anders. Wij kunnen voor u visitekaartjes maken die opvallen door:

  • metaal of kunststof te gebruiken als ondergrond
  • een foto van uzelf erop te laten drukken
  • een functie eraan toe te voegen zoals een QR code

Een kans om een goede persoonlijke indruk achter te laten

Juist omdat de meeste visitekaartjes rechttoe rechtaan zijn, biedt een bijzonder visitekaartje u een kans om in positieve zin op te vallen. Want dat is een belangrijke functie van visitekaartjes. Met – bijvoorbeeld - het plaatsen van een foto op uw visitekaartje weet de ontvanger ervan dat uw gezicht erbij hoort. Dat maakt het visitekaartje veel persoonlijker.

Laat uw visitekaartjes maken door een van onze grafisch ontwerpers. Of het nu een basic, functioneel visitekaartje is of eentje die in het geheugen van de ontvanger blijft hangen: uw visitekaartjes maken wij zoals u dat wenst. Om een indruk te krijgen van de visitekaartjes die we voor anderen maakten, kunt u een selectie op onze website bekijken.

Laat ook uw visitekaartjes maken door Connexx. Neem daarvoor snel contact met ons op.

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015