Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Website maken » 9. Website maken stap 9: De website testen

9. Website maken stap 9: De website testen

Het lijkt een open deur, maar deze fase is zeer belangrijk. Uw site is klaar maar nog niet live. Een ideaal momement om eens ’n selecte groep uw site onder vuur te laten nemen! In dit artikele vindt u meer informatie over deze testfase.

De testfase is belangrijk omdat hier "de laatste puntjes op de i" gezet kunnen worden. Als er op dit punt zaken nog niet werken op de website dan kunnen ze nog aangepast worden. Als deze ontdekt worden als de website online staat is dit natuurlijk erg vervelend omdat de bezoekers van uw website hier last van kunnen hebben.

Meekijken tijdens de website maken

Connexx ontwikkelt de website altijd op een test server zodat u kunt meekijken bij de ontwikkeling. Het vullen van de website met content gebeurt ook op de test server. Op deze manier kunt u op het laatste moment zien hoe de website eruit komt te zien voordat hij online gezet wordt. Een bijkomend voordeel is dat u ook het CMS of content management system kunt testen op gebruik.

Website fine tunen

Connexx kan zelf de content plaatsten maar u kunt het natuurlijk ook zelf doen om aan de werking van het CMS te testen. Connexx kan dan nog dingen in het CMS aanpassen zodat het gebruik voor u makkelijker wordt. Op deze manier weet u zeker dat u website er van a tot z goed uitziet en dan is hij ook zeker gebruiksvriendelijk. Zo hoeft u niet op een later tijdstip nog terug te komen omdat er dingen niet werken. Dat is voor u alleen maar prettiger.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015