Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Webdesign » Webdesign in 2010

Webdesign in 2010

Webdesign in 2010 - de trends

Welke trends zijn waarneembaar in 2010 op gebied van webdesign?

Hoewel we op het moment van dit schrijven nog niet op de heft van het jaar zitten, is toch al een trend waarneembaar in de ontwikkeling van de designs van 2010. Veelal is het overigens een voortzetting van de webdesign trends uit 2009, waarbij grotere koppen, ronde hoeken en arceringen ingezet worden om het geheel meer diepte en karater te geven.

Pragmatisch, sales gericht, webdesign 

Cleane, weloverwogen opgezette ontwerpen springen eruit. Duidelijk van invloed zijn ook de externe factoren. De ’battle of the browsers’ is weer in volle gang. Waar je als webontwikkelaar net wat meer rust leek te krijgen door standarisatie, is momenteel het speelveld met nieuwe toetreders als Google’s Chrome weer aan het vebreden. Naast internet explorer wordt nu ook serieus gebruik gemaakt van safari, opera, firefox en chrome. En dan ook nog eens in ongeveer alle versies (niet te vergeten IE6... die door grote bedrijven nog volop gebruikt wordt helaas). Dit alles maakt het dat  men zich als webontwikkelaar continue en bij ieder design ook moet afvragen hoe dit ook daadwerkelijk te maken!

Ook de economie speelt duidelijk een rol in het webdesign. Conversie en conversiegericht webdesign zijn absoluut uitgangspunten in deze tijd. Waar voorheen het design nog prevaleerde, trekt nu de sales aan het langste eind - ofwel, liever iets minder fancy en beter vindbaar in zoekmachines en conversie gericht, als uber-creatief is nu het mantra. Website worden nu veelal -volgens ons ook beter op waarde- ingeschat als sales tools en lead generators.

 

 

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015