Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » SEO » SEO maakt uw online leadgeneratie strategie succesvol

SEO maakt uw online leadgeneratie strategie succesvol

geplaatst op 6 december 2013

Na de investering in een zakelijke website realiseren veel ondernemers dat het aantrekken van bezoekers, online leads en het genereren van online sales niet automatisch wordt gerealiseerd. Op het internet concurreert u als onderneming immers met miljoenen andere websites. Met behulp van zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization), kunt u zich met uw website nog beter onderscheiden van uw concurrentie. Om met een professionele website leads te kunnen genereren is het noodzakelijk dat de website ook gevonden kan worden door de belangrijkste zoekmachines. SEO wordt daarom beschouwd als een fundamenteel element van een leadgeneratie strategie. 

SEO


SEO = fundamenteel onderdeel van uw online strategie    

Zoekmachine optimalisatie dient hoog in uw lijst van online marketing instrumenten te staan. Het consequent verbeteren van uw positie in de zoekmachines heeft immers een positief effect op de Return on Investment (ROI), oftewel het rendement op uw marketing investering. Door zoekmachine optimalisatie achterwege te laten kan uw organisatie een groot aantal leads mislopen en potentiële klanten verliezen aan concurrenten die wel gebruik maken van SEO.

Om de online aanwezigheid te kunnen maximaliseren zijn diverse ondernemers in de veronderstelling dat zoekmachine optimalisatie eenmalig als marketing tool dient te worden ingezet. Echter, vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om continu gebruik te maken van diverse SEO technieken. De afgelopen jaren zijn er namelijk een enorm aantal wijzigingen door de zoekmachines doorgevoerd. Indien er naar aanleiding van bijvoorbeeld een zoekmachine algoritme-wijziging geen actie wordt ondernomen, is de kans groot dat uw professionele website sterk zal dalen in de zoekresultaten.   

 

Wat is het rendement op een zoekmachine optimalisatie campagne?

Zoekmachine optimalisatie is voor vele organisaties een onbekend en complex proces. Met het proces is een relatief lange tijd gemoeid, waardoor het rendement van een investering in SEO niet direct zichtbaar is. Hieronder volgt een overzicht van de redenen waarom het uiterst rendabel is om te investeren in zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachines stimuleren verkoopbeslissingen

Zoekmachines zijn de meest populaire online hulpmiddelen bij het vinden van bepaalde informatie over een product en bij het maken van een verkoopbeslissing. Internetgebruikers maken daarom veelvuldig gebruik van een zoekmachine voor het doen van onderzoek naar een product, voordat de keuze wordt gemaakt om een bepaald product aan te schaffen.

Uw onderneming wordt optimaal bereikbaar

Potentiële klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week op uw website terecht voor het vinden van informatie over uw producten en diensten. Met een geoptimaliseerde website kunnen potentiële klanten uw onderneming nog sneller vinden. Aan de hand van het aanbieden van waardevolle en relevante informatie worden bezoekers optimaal ondersteund bij de online research. Daarnaast worden bezoekers op uw website gestimuleerd tot het doen van een bepaalde actie (call-to-action).

Lees volgende week het tweede deel van het artikel, waarin een overzicht wordt gegeven van de overige redenen om met uw organisatie te investeren in een SEO campagne.

 

Gerelateerde artikelen
SEO maakt uw online leadgeneratie strategie succesvol - deel 2 

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015