Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Website maken » 2. Website maken stap 2: communicatie behoefte

2. Website maken stap 2: communicatie behoefte

Het is zeer belangrijk om te bepalen voor wie de website wordt gemaakt voordat de ontwerpfase aanbreekt. Wat moet er gecommuniceerd worden? Wie gaan er allemaal gebruik van uw website maken en wat spreekt de doelgroep van een website aan?

Communicatie behoefte

Voordat u een website laat maken of zelf gaat maken is het essentieel dat er van te voren wordt beslist wat u met de website wilt gaan communiceren, het is belangrijk dat uw bedrijf het goede imago krijgt en dat de website de juiste mensen aantrekt. Ook is het verstandig om te bepalen wat de gebruiker allemaal kan doen op de website. Als u deze punten van te voren goed heeft uitgedacht dan heeft u een houvast bij de ontwikkeling van de verdere website.

Website ontwerp

Een website voor tieners zal er al snel anders uitzien dan een website voor 40 plussers. Tieners zullen al snel aangesproken zijn door een flitsend ontwerp terwijl de 40 plusser liever voor een eenvoudige interface gaat. Dit is een kwestie van onderzoeken. Welke websites vindt de doelgroep goed en welke niet?

Connexx website maken

Connexx kan u helpen bij het maken van een website. Ook kan Connexx u helpen met alle hiervoor besproken stappen. Zij hebben een team van specialisten die ruime ervaring hebben met maken van websites. Reclame bureau Connexx zal zeker met u meedenken maar het is verstandig om van te voren goed te beslissen wat u wilt. Dit scheelt enorm in kosten en tijd.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015