Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Website maken » 7. Website maken stap 7: Content plaatsen

7. Website maken stap 7: Content plaatsen

Als het design, de techniek en database gereed zijn, kan men beginnen met het plaatsen van de inhoud. Maar hoe? En wat op welke plaats. In dit artikel meer hierover.

De volgende stap is het plaatsten van de content op de website. Natuurlijk is er al nagedacht over wat er op de website moet komen en waarschijnlijk is de content zelfs al gereed maar hoeft hij alleen nog geplaatst te worden. De testcontent verdwijnt en er komen communicatief goede teksten en afbeeldingen op uw website. Onder content vallen teksten en afbeeldingen die niet direct bij het ontwerp van de website horen. Dit kunnen bijvoorbeeld productfoto’s zijn voor een webwinkel.

Content management systeem

Het plaatsen van content kan op verschillende manieren. U kunt het door reclamebureau Connexx laten doen, wij zetten de content dan direct in de code van de website. Maar de beste en efficiëntste manier is de content plaatsen met een content management systeem of CMS. Het kost wat meer tijd om een content management systeem te bouwen maar u haalt de kosten er gegarandeerd uit. Het plaatsen van content met een CMS is zeer eenvoudig en bovendien is het CMS aan te passen aan uw wensen zodat u er goed mee kunt werken. Nog een voordeel is dat u kunt zien hoe de content op de website eruit komt te zien. Zo kost het minder tijd wanneer u het werk door Connexx laat doen want dan kan er altijd een klein detail anders zijn zoals u het gewild had. Met een CMS heeft u dit probleem niet.

Actuele website

Als de content geplaatst is betekend dit niet dat de website af is! Het is verstandig om content op uw website te blijven plaatsen zodat de zoekmachines zien dat uw website actueel is. Op deze manier staat de website hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines. Natuurlijk staat Connexx altijd klaar om u te helpen met de content voor uw website.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015