Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Webshop » Eigen webshop starten

Eigen webshop starten

Professionele webshop starten

U overweegt een eigen webshop te starten. Reclamebureau Connexx is expert in het bouwen van professionele webshops. Voor tal van opdrachtgevers realiseerden wij reeds aansprekende én goed werkende webshops en talloze eCommerce concepten. Met meer dan 11 jaar ervaring met de bouw van conversie gerichte websites en internet marketing, behoort Reclamebureau Connexx tot de absolute top in Nederland qua online bureaus.

Webshop

Meer dan alleen een online webshop maken

Reclamebureau Connexx zorgt voor veel meer dan alleen een professionele eigen webshop. Middels zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij ervoor dat uw webshop hoog scoort in de zoekmachines. Een conversie gerichte bouw, zorgt ervoor dat bezoekers van de webshop ook daadwerkelijk tot aankoop overgaan. Met slimme cross- en up sell features wordt het rendement per bezoeker nog eens vergroot. Loyaliteitprogramma’s (eventueel gekoppeld aan reeds bestaande klanten kaarten e.d.) zorgen met nieuwsbrieven en zorgvuldig gerichte promoties voor heraankopen.

De kosten van het laten maken van een webshop

De kosten van een webshop laten maken lopen sterk uiteen op basis van de precieze wensen van een opdrachtgever. Grofweg zijn er twee categorieën te onderscheiden. In de eerste categorie vallen webwinkels waarbij wij verder werken op standaard software (bijvoorbeeld een ecommerce plug-in van WordPress). Voor en startende ondernemer die een eigen webwinkel wil starten / wil laten maken is dit vaak een goede start.

Voor professionele organisaties, welke een professionele webshop willen laten maken, vervaardigen wij 100% maatwerk. Vormgeving en inrichting van de webshop worden ‘state of the art’ ingericht. Ook zijn dikwijls uitgebreide koppelingen tussen de webwinkel en voorraad en kassasystemen aanwezig. Hierdoor wordt de webshop volledige geïntegreerd in het bestaande order proces, waardoor hoge omzetten zonder veel extra belasting van de organisatie mogelijk zijn.

Meer weten over het laten maken van een online webshop voor uw bedrijf?

Wilt u meer weten over het laten maken van een online webshop voor uw bedrijf, de mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag aan de hand van verrichte business cases meer over de mogelijkheden, kosten én hetgeen u mag verwachten qua bezoekers en omzet

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015