Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Website maken » 4. Website maken stap 4: Website ontwerpen

4. Website maken stap 4: Website ontwerpen

Hoe maak ik een aantrekkelijk webdesign voor mijn website. In dit artikel meer hierover.

Als de communicatiebehoefte en het wireframe gereed zijn. Is het duidelijk wat voor website er moet komen. Een van de belangrijkste dingen van een website is de grafische vormgeving. Een bezoeker beoordeelt volgens een onderzoek van de Carleton universiteit in Ottowa in 50 milliseconden wat hij van een website vindt. Een mooi vormgegeven website is dus belangrijk want anders sluit de bezoeker in korte tijd uw website af. Dat betekend dus ook dat een potentiële klant verloren gaat!

Website content

Om de gebruiker goed te informeren is het belangrijk dat er goede teksten op de website staan. Een lange tekst schrikt af en zal niet gelezen worden door de gebruiker. Daarom is het goed om korte pakkende teksten te gebruiken die eventueel verder te lezen zijn op een volgende pagina. De gebruiker kan dan zelf kiezen of hij de tekst wilt lezen zonder dat deze op de homepage op hem worden afgevuurd.

Website communicatie

De gebruiker kan worden geïnformeerd met de hiervoor besproken teksten maar dit kan ook visueel. Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden daarom is het belangrijk goede foto’s of afbeeldingen op de website te plaatsen die zijn te associëren met de branche of onderwerp van de website. Daarbij komt ook het kleurgebruik kijken, iedere kleur heeft zijn eigen betekenis. Dit punt is een gevoelskwestie en is daarom moeilijk te beschrijven. Connexx heeft een team van ontwerpers die voor een goede sfeer op de website zorgen zodat de bezoeker zich aangesproken voelt.

Website ontwerpen

Het ontwerp gebeurt met het programma Photoshop. Connexx ontwerpt eerst de homepage, deze geeft de eerste indruk en is daarom ook de belangrijkste. De homepage geeft ook de indruk hoe de rest van de website eruit komt te zien daarom wordt deze eerst aan de klant gepresenteerd. Vervolgens worden de andere pagina’s ontworpen en gepresenteerd. Pas als alle pagina’s zijn goedgekeurd gaat het project naar de volgende fase.

 

 

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015