Producten & Diensten

Multimedia & Internet

Website concepr & design
Website beheer (CMS)
Marketing nieuwe media
Hosting & systeembeheer

CD presentaties (óók digitale visitekaartjes)
Webapplicaties
En meer!


Multimedia & Internet: recalme bureau voor website design, beheer (CMS) en promotie

Digitale communicatie is in de huidige wereld niet meer weg te denken. Naast het bereik, wat met een website via het internetnet letterlijk wereld wijd is, zijn ook de beperkte kosten van digitale communicatie een belangrijke factor. Daarnaast biedt digitale communicatie, mits ingezet, ook uitgebreide mogelijkheden tot interactie met de ontvanger en kan op heldere en gestructureerde wijze zeer veel informatie overgebracht worden.

Op deze en onderliggende pagina's vindt u gedetailleerde informatie over ons dienstenpakket op multimedia en internetgebied. Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie over een bepaalde dienst, vindt u aan de linkerzijde per pagina een mogelijkheid om snel & geheel vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Nieuwe media – Oude media

In onze visie zijn de nieuwe media niet meer of minder is dan een uitbreiding van de conventionele marketing communicatie mix van bijvoorbeeld brochures, (kranten) advertenties, flyers etc. Als marketing en reclame bureau weten wij de diverse media op juiste waarde te schatten en in de juiste situaties in te zetten. Hierdoor bereikt u optimaal resultaat tegen minimale kosten.

Lees meer over nieuwe media


Update:10-8-2012

Multimedia & Internet // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over multimedia & internet aan:
*
*

Website design
Website promotie
Online onderzoek
Nieuwe media
Website beheer
CD presentaties
Webapplicaties
Gegevensbeleid