Producten & Diensten

Webwinkel beginnen | Professionele webwinkel maken

Professionele webwinkel beginnen - laat uw online webwinkel maken door dé specialisten

Boek betere verkoopresultaten en blijf uw concurrentie voor door als bedrijf (of starter) een professionele online webwinkel te beginnen. De webwinkel wordt steeds populairder (en belangrijker voor uw bedrijfsvoering) en er komen steeds meer online winkels bij. Onderzoek wijst uit dat consumenten en bedrijven steeds vaker hun inkopen via een online webwinkel doen. Een trend die de komende jaren allleen maar zal toenemen.

De voordelen van een professionele webwinkel

Een professionele webwinkel heeft als voordeel dat deze weinig onderhoud nodig heeft en veel omzet genereerd. Dit in combinatie met lage variabele kosten en hoge verkoopresultaten geeft een marge-technisch zeer interesseante en rendabele oplossing.

Volledig geintegreerd met uw kassa, POS en/of ERP systeem

Wij kunnen uw webshop koppelen aan uw bestaande kassa, POS of ERP systemen. Wij realiseerden al een groot aantal koppelingen naar zowel:

  • Bestaande systemen van zowel grote ale kleinere kassa en POS leveranciers
  • Boekhoud en ERP applicaties van onder meer Unit4, Microsoft en Exact
  • Onderdeel catalogussen van bijvoorbeeld Aldoc, TecDoc en DocData

Daarnaast schreven wij ook al een groot aantal maatwerk koppelingen. Hiermee kunnen wij ook aan zeer specieke wensen invulling geven, als bijvoorbeeld het ophalen van de voorraad van de webshop uit meedere winkels inplaats vanuit één centraal magazijn. Vervolgens kunnen deze orders ook direct in worden geschoten per winkels, op de meest efficiente wijze. Ook kunnen wij op deze wijze informatie uit meerdere bronnen combineren.

Een professionele webwinkel laten maken bij reclamebureau Connexx

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om een eigen professionele webwinkel te laten maken? Neem dan contact met ons op en laat nu een zoekmachine geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke webwinkel maken bij reclamebureau Connexx. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van webdesign, webdevelopment en usability. Deze aspecten zijn allemaal even belangrijk bij het ontwikkelen van een webwinkel. De juiste cross- en up selling van uw producten in een professionele webwinkel maken hem helemaal compleet.

Uitgebreide portfolio met web-winkels

Wij hebben reeds een groot aantal succesvolle web-winkels in onze portfolio, waarvan een aantal de omzetgrens van €1.000.000 ruim passeerd. En een groot aantal door ons 'geregisseerde' web-winkels is hard op weg om deze cijfers te bereiken.

Interesse?

Ook een eigen professionele webwinkel beginnen? Neem contact met ons op voor vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan. Of lees verder: webwinkel starten

Voorbeelden van professionele webwinkels

HighEnd webwinkel voor Nederlandse & Duitse markt, geoptimaliseerd voor Google.nl en Google.de en bediend vanuit één centrale database.

Webwinkel brabantia (webshop design & implementatie)


Webwinkel design & ontwikkeling voor motorkledingstore


Webwinkel maken voor Eigen Wijs Mode


Webwinkel maken voor GRI [Home]


Webwinkel design GRI - webwinkel home


Webwinkel design overzicht pagina


Professionele webwinkel voor Car HiFi

PT: Professionele webwinkel beginnen


PT: Online webwinkel maken


PT: details webwinkel pagina


De grootste Nederlandse webwinkel in autoonderdelen.

MAO: Professionele webwinkel beginnen


Online webwinkel maken: MAO


details webwinkel pagina MAO


Update:11-6-2014

Webwinkel beginnen // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over een professionele webwinkel aan:
*
*

Gegevensbeleid