Connexx | Reclamebureau Eindhoven

Vestiging(en): Eindhoven, Alkmaar, Amsterdam, Brabant, Noord Holland, Zuid Holland Vestiging(en): Den Haag, Noord Holland Vestiging(en): Rotterdam, Zuid Holland Vestiging(en): Eindhoven, Tilburg, Breda Vestiging(en): Eindhoven, Noord Brabant Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Tilburg Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Utrecht, Nieuwegein Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Amsterdam

Connexx Reclamebureau

  • 560 Webdesigns
  • 340 Ervaringen
  • 9.0 Beoordeling ( gem. )
  • € 2.500 - € 25.000 Prijsklasse

Connexx - Marketing & Reclamebureau Eindhoven

Marketing & Reclamebureau Connexx Communications (Eindhoven) is medio ‘97 opgericht door een groep oud studenten van de Hogeschool Eindhoven met respectievelijk de afstudeerrichtingen Marktonderzoek & (online) marktonderzoek, Commerciële Economie, Informatica & website design. Met toevoeging van een grafisch vormgever was de basis compleet voor een innovatief en succesvol marketing-communicatie bedrijf.

Inmiddels is het Reclamebureau Connexx Communications uitgegroeid tot een solide reclame en communicatie bureau met een team van deskundige en enthousiaste programmeurs, ontwerpers en marketeers en een netwerk van betrouwbare partners als drukkers en hosting providers.

Het Reclamebureau Connexx Communications is door de verscheidenheid in aanwezige disciplines als logo & huisstijl ontwerp, brochure ontwerp, online marktonderzoek (en natuurlijk ‘analoog’ marktonderzoek) en website design (met of zonder CMS website onderhoud systeem) daadwerkelijk in staat om totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van marketing, communicatie, grafisch design én bij behorende techniek.

De centrale doelstelling hierbij is dat de door ons geboden marketing communicatie en reclame diensten bijdragen in de promotie en bedrijfsvoering van úw bedrijf. Dit betekent dat onze diensten doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar zijn en dat onze marketing, ontwerp en internet (reclame) diensten zichzelf altijd, en het liefst op korte termijn, terugverdienen.Volg ons op twitter.com/connexxBrochure aanvraag Marketing & Reclamebureau Connexx
*
*
*
*
*
*
GegevensbeleidNieuwsberichten