website menu

Hoogwaardige webapplicatie ‘CheckOut’

Met trots presenteren wij de uitgebreide web-applicatie ‘Checkout.nl’ -
dé website waarop retailers, horeca ondernemers en overige toonbankinstellingen alle informatie kunnen vinden over kassa- en betaalsystemen.

Reclame en webdesignbureau Connexx ontwikkelde de website in opdracht van de Stichting Bevorderen Efficiënt betalen. Deze stichting heeft zich ten doel gesteld de veiligheid en efficiëntie van het betalingsverkeer te bevorderen. Kassasystemen en betaalautomaten vervullen hierin een vitale rol.


Hoogwaardige webapplicatie ‘CheckOut’

Uitgebreide en objectieve informatie

In de website zijn vrijwel alle actueel verkrijgbare kassa- en betaaloplossingen te vinden. Middels een uitgebreid, intuïtief te gebruiken, filter kan een ondernemer zelf aangeven wat voor hem belangrijke functies zijn. Vervolgens kan men per systeem alle eigenschappen op overzichtelijke wijze bekijken. Naast de ingang via de wens van de gebruiker, kan men tevens per leverancier bekijken welke systemen geleverd worden.

Uitgebreide en objectieve informatie


Uitgebreid CMS systeem

De kassa- en betaalsystemen hebben zeer uitgebreide functies. Om het onderhoud zo efficiënt mogelijk te maken, ontwikkelde we een volledig op maat ingericht Content Management Systeem (CMS). Met dit systeem zijn de volledige inhoud van de website, de systemen en de leveranciers  eenvoudig te onderhouden.

Voor de gebruiker wordt vervolgens alles weergegeven in hoogwaardige HTML5 code, volledig geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik.

Uitgebreide en objectieve informatieUitgebreide en objectieve informatie

Wij bedanken de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen voor deze mooie opdracht. We nodigen u van harte uit www.checkout.nl ‘uit te checken ;)’ !


Namens Reclamebureau Connexx,


Reinout Bouman en Slava Makhnev
(oprichters en algemeen- & technisch directeur)


Tags: Webapplicatie, web applicatie, html5 design, webdesignbureau