website menu


Webdesign Svedex binnendeuren

Webdesign Svedex binnendeuren door Reclamebureau Connexx

Met gepaste trots presenteren wij de geheel nieuwe website van Svedex, welke Reclamebureau Connexx heeft mogen maken voor Svedex.

Kom binnen en laat u inspireren!

Het thema “Kom binnen” staat centraal. In een vriendelijke, moderne setting, wordt de bezoeker van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan de website. Om zich te laten inspireren. Om handige tips te vinden. Om kennis te nemen van het uitgebreide assortiment in unieke deuren.  En natuurlijk om zijn weg te vinden naar de leveranciers van de Svedex producten.


Svedex binnendeuren


Svedex producten webdesign


Nederlandse top producten

Svedex is sinds haar oprichting in 1954 een toonaangevende producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen.

Het familiebedrijf Svedex komt oorspronkelijk uit Nederland, maar heeft inmiddels meerdere productielocaties in Nederland en Duitsland en eigen verkooppunten door heel Europa.

Het bedrijf werkt er continu aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van zowel zakelijke partners als particuliere eindgebruikers. Dit met hoogwaardige, trendsettende en toonaangevende producten. En nu ook middels een even zo hoogwaardige én trendsettende website!

Vele hoogwaardige opties

De website geeft niet alleen op heldere en interactieve wijze toegang tot het assortiment van deuren, maar inspireert de bezoeker ook met moodbords en films. Deuren zijn in 360 graden animaties volledig te bekijken, en al bladerend kan men de brochure doorkijken.

Met de inzet van nieuwe en hoogwaardige technieken, kan de bezoeker al deze zaken snel en goed bekijken. Zowel via de webbrowser op full HD schermen, als op mobiele applicaties als iPad’s en Smartphones.


Svedex informatie webdesign


Svedex moodboards webdesign

Bezoek de site en laat u inspireren

Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan deze inspirerende website en danken onze opdrachtgevers bij Svedex hartelijk voor deze mooie opdracht en de prettige, constructieve samenwerking!


Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev
(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

Lees meer over webdesign


Zoektermen: Concept ontwikkeling, Webdesign, Website design, Zakelijke webdesign, CMS, Content Management Systeem