website menu

Webdesign Autosportnieuws genomineerd voor 'de beste website van het jaar'

Met gepaste trots vernamen wij dat de website autosportnieuws.be, voor wie Reclamebureau Connexx het webdesign heeft verzorgd,  genomineerd is "De Beste Website van 2009" in België.

Autosportnieuws.be is sinds haar oprichting in maart 2007 uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde autosportsites van de Benelux. Niet alleen met nieuws, maar ook met raceverslagen en specials bewijst de website keer op keer een toegevoegde waarde te zijn voor de wereld van de autosport.


Website van het jaar 2009


Om de rol van voorloper te behouden, ontving Reclamebureau Connexx de opdracht een nieuw webdesign voor de website te ontwikkelen. De verbeteringen uitten zich niet alleen in het spetterende design, maar ook met de vele nieuwe functies van de website. Zo biedt het de lezers een nog completer autosportplatform en teams en rijders meer mogelijkheden hun prestaties te profileren.

Wij wensen autosport nieuws veel succes bij de nominatie!

Wilt u deze steunen? Breng dan uw stem uit via www.sitevanhetjaar.be!

Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev
(oprichters en algemeen- & technisch directeur)


Zoektermen:
Reclamebureau, Webdesign, Website van het jaar 2009, Webdesigner, Autosportnieuws

Logo Site van het jaar 2009