website menu


Flash webdesign door Reclamebureau Connexx

3Dimerce: Innovatief webdesign in Flash door Reclamebureau Connexx

Reclamebureau Connexx heeft een geheel nieuw webdesign in flash voor 3Dimerce uit Eindhoven mogen verzorgen.

3Dimerce is een toonaangevend bedrijf voor de ontwikkeling en inzet van computer-based 3D modelling. Met innovatieve concepten bieden ze ondermeer hoogwaardige oplossingen voor (de vervanging van) productfotografie (packshots). Hierbij kan met inzet van één digitaal model – vaak “better than the real thing” – een eindeloze stroom foto- en beeldmateriaal worden gemaakt van de betreffende producten in iedere denkbare hoek en onder iedere denkbare omstandigheid. In de markt van de mobiele telefonie is 3Dimerce hiermee inmiddels marktleider en mag alle vrijwel grote spelers tot haar clientèle rekenen.


Webdesign flash homepage


Webdesign flash One shot


Webdesign flash showcase


Webdesign flash clients


Webdesign flash showcase


Webdesign flash showcases download


Aansprekend en eigentijds webdesign in flash

Daar het concept ook grote voordelen en toepassingsmogelijkheden biedt voor alle overige sectoren waarbij productfotografie gewenst is, werd Reclamebureau Connexx gevraagd een geheel nieuwe webdesign in flash te maken. De website geeft  de bezoeker direct en op dynamische wijze een goede indruk van de producten en diensten van het bedrijf.

Met  door 3Dimerce zelf ontwikkelde animaties welke zijn opgenomen in het flash design, wordt de aandacht van de bezoeker van de website direct getrokken én behouden. Op deze wijze wordt de bezoeker als het ware ‘in’ de website getrokken, waar hij op heldere en aansprekende wijze de mogelijkheden en voordelen van 3D modelling ten opzichte van conventionele fotografie ervaart.

Aansprekende cases in de website maken deze mogelijkheden en cases nog extra duidelijk en de bezoeker van de website wordt vervolgens tot conversie (het opnemen van contact) uitgenodigd. De flash website kan eenvoudig onderhouden worden met een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS), zodat deze altijd up to date en relevant is voor de bezoeker.


Wij feliciteren 3Dimerce van harte met hun nieuwe website en wensen hen goede zaken toe!

Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev
(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

Zakelijk webdesign in flash?

Wilt u ook een zakelijke webdesign in (deel) in flash of HTML? Bezoek de website van Reclamebureau Connexx of bel ons op 040-2369082


Zoektermen:
Webdesign, Flash design, flash website, webdesign in flash, Zakelijke website, Klanten via Internet, CMS, Content Management Systeem, Online Reclamebureau.

3Dimerce | 3D photography | Packshot photography