website menu


Webdesign grootste motorkleding webwinkel door Reclamebureau Connexx

Reclamebureau Connexx realiseert 'de grootste motorkleding webwinkel van Nederland'


Reclamebureau Connexx presenteert vol trots de hoogwaardige en innovatieve webwinkel welke Motorkledingstore.nl heeft laten maken.

Merk & concept ontwikkeling, huisstijl design en webdesign

Een eerste uitdaging lag in het creëren van een aansprekend concept & merk voor een geheel nieuw bedrijf. Motorkledingstore.nl is eigendom van Motorkleding Outlet Breda en Eindhoven, maar diende als een geheel autonoom merk in de markt gezet te worden. Met schetsen en moodboads is in overleg met de opdrachtgevers een eerste stijl uitgezet dat jong, fris en onderscheiden was. Toen dit concept eenmaal stond, diende het gestalte te krijgen in een onderscheidend webdesign voor de webshop. Het gestalte krijgen mag in dit geval overigens zeer letterlijk worden genomen – tijdens de brainstormsessies ontstond de motorkledingstore avatar, die een geheel eigen rol heeft gekregen in de site. Het geheel heeft een professionele, maar toch vriendelijke uitstraling gekregen.


Webdesign grootste motorkleding webwinkel


Overzicht producten webdesign grootste motorkleding webwinkel


Hoogwaardige flash animatie technieken

Met hoogwaardige flash-animatie technologieën is de avatar ‘tot leven gewekt’, om zo de bezoeker op een tikkeltje ludieke wijze te informeren over de USP’s van motorkledingstore.nl. Zonder lange verhalen moeten te lezen, “ziet” de bezoeker letterlijk binnen enkele seconden wat de webshop hem te bieden heeft.

Kassa koppelingen, leveranciers koppelingen, geavanceerd CMS ... en meer

Na de design inspanningen van de webdesigners van Reclamebureau Connexx, wachtte onze programmeurs tevens een ‘leuke’ klus. De webwinkel, met de geheel met de hand ontwikkelde robuuste SQL-database en webprogrammatuur, zijn de spil in een volledig geautomatiseerd geheel. Gegevens uit de kassa systemen van de 2 winkels worden in de website geïmporteerd, en tevens worden de volledige artikelbestanden van een aantal leveranciers ‘bij gemengd’. In een geavanceerd Content Management Systeem (CMS) kan men vervolgens zelf aangeven welke artikelen opgenomen moeten worden, kunnen cross- en upselling combinaties worden gemaakt etc. etc. Bij bestelling wordt de order vervolgens weer naar de juiste locatie terug gezonden voor verwerking.

Online betalen met iDeal en credit card

De online winkel is vanzelfsprekend voorzien van een betaalmodule die de bezoeker toestaat direct te betalen via zowel iDeal als credit card. Na succesvolle betaling wordt de order automatisch doorgezet en worden tevens alle gegevens voor de verzending van het pakket voorbereid. Op deze manier kunnen met een minimale inspanning de order worden verwerkt, en kunnen de klanten van motorkledingstore.nl super snel genieten van hun aankopen.

Een webwinkel voor motorrijders – door motor rijders

Als enthousiaste motorrijders was het voor het team van Reclamebureau Connexx een bijzonder leuke opdracht om een webwinkel voor motorkleding en motor accessoires te maken. We voelden ons vrijwel letterlijk “als een kind in de snoepwinkel” – en moesten ons vaak inhouden niet de winkel ‘leeg’ te bestellen (iets wat overigens door alle slimme koppelingen met de leveranciers zo goed als onmogelijk is).

Als online reclamebureau dat voorstaat Concept, Marketing, Sales én Techniek te kunnen verenigen, zijn wij natuurlijk nog eens extra trots op dit resultaat!

Details product webdesign grootste motorkleding webwinkel


Help bij maatvoering - webdesign grootste motorkleding webwinkel


Webdesign grootste motorkleding webwinkel


Wij wensen motorkledingstore.nl erg veel succes in de toekomst! Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan de ‘grootste motorkleding webwinkel van Nederland’!

 

Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev

(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

 

Wilt u ook een professionele webwinkel laten maken? Neem dan contact met ons op - wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Zoektermen:
Winkel, webwinkel maken, webshop, professionele webshop, online webwinkel