website menu

Geheel nieuw webdesign eyes + more

Vol trots presenteren wij de geheel nieuwe website van eyes + more.

Eyes + more is een toonaangevend, internationaal opererende optiekketen. Het bedrijf onderscheidt zich met een heldere en eerlijke prijsstelling, hoogwaardige kwaliteit, goede service en functioneel design.

Doelstelling was het vervaardigen van een verfrissende, consumentgerichte website waarop men op zeer eenvoudig wijze toegang tot de hoogwaardige collectie kan verschaffen. Daarbij diende deze collectie volledige gekoppeld te zijn aan het interne ERP systeem, zodat de monturen en de beelden centraal te beheren zijn en immer up-to-date zijn.

Hoogwaardig webdesign

In diverse sessies is gekomen tot een geheel nieuwe huisstijl welke de frisheid en de eigengereidheid van de keten op de juiste wijze weergeeft. De ‘all-in = all-in’ statement is hiervan de ultieme samenvatting: Geen verassingen of rare fratsen – bij eyes + more ‘full option zonder toeslagen’ de standaard.


nieuw webdesign eyes + more


Hoogwaardige technieken

Na de vervaardiging van de ontwerpen, is het geheel gecodeerd in hoogwaardige techniek. Toegankelijkheid in de diverse browsers en op bijvoorbeeld tablets als de iPad zijn geborgd, en tevens is met behulp van webservices een hoogwaardige koppeling tot stand gebracht met het interne ERP systeem van de organisatie.

Hoogwaardige technieken eyes + more


Bezoekers kunnen de diverse monturen bekijken in hoge-kwaliteit beelden, waarbij men eenvoudig selecties kan maken en o.a. de diverse glastypen kan bekijken. Hierbij kunnen brillen ‘gepast’ worden op modellen, zodat een natuurgetrouwe weergave ontstaat van de pasvorm van een bril. Monturen naar keuze kunnen direct in een filiaal naar wens worden gereserveerd. Ook kunnen bestaande klanten inloggen om bijvoorbeeld de voortgang van hun order te volgen.

Wij nodigen u van harte uit een bezoek aan www.eyesandmore.nl te brengen – allicht direct een mooie gelegenheid om wat leuke nieuwe monturen te bestellen ;) !

Wij danken onze opdrachtgevers hartelijk voor deze mooie opdracht en kijken met plezier uit naar de toekomstige samenwerking!

Namens Connexx Communications BV,

Reinout Bouman en Slava Makhnev

(algemeen- & technisch directeur)