website menu


Hoogwaardige webapplicatie Slimmer Kopen door Reclamebureau Connexx

Woningbouwvereniging Trudo laat hoogwaardige web app en website maken door Reclamebureau Connexx

Vol trost presenteren wij de geheel nieuwe website slimmerkopen.nl – dé website waar men het slimste zijn koopwoning vindt en aanschaft!

Slimmer Kopen® is een woonproduct van  Woningbouwvereniging Trudo. Het product is ontwikkeld, om ook starters en mensen met een bescheiden inkomen de kans te geven een eigen huis te kopen.

Met dit innovatieve woonproduct kan iedereen een eigen vermogen opbouwen door de waardevermeerdering van de woning en daardoor minder afhankelijk zijn - baas in eigen huis!


Slimmerkopen.nl homepage webdesign


Slimmerkopen.nl aanbod


Ontwikkelen van een Slimme website

De hoogwaardige website laat de bezoeker op eenvoudige wijze een selectie maken van het aanbod van koopwoningen.  Men kan niet alleen woningen Direct Kopen maar kan zich ook inschrijven op  KoopAlerts. Hiermee ontvangt men automatisch een notificatie wanneer een woning in een gebied of gebouw van zijn of haar keuze beschikbaar komt.

De inschrijver kan direct online reageren. Zodra de reactieperiode voorbij is start de applicatie een loting, waarbij alle geïnteresseerden gelijke kans maken op het betreffende object .  De nummer 1 uit de loting kan vervolgens een bezichtiging met de makelaar plannen. Indien deze de woning afwijst, krijgt automatisch nummer 2 een notificatie etc.. Indien de eerste 5 uitgelote  inschrijvers geen interesse hebben getoond, komt het object automatisch in de openbare verkoop.  Met dit hoogwaardige geautomatiseerde systeem, maakt iedereen op eenvoudige, transparante en eerlijke wijze een gelijke kans. En dit met minimale handling vanuit de back-office, welke middels een volledig op maat geschreven connector geheel geïntegreerd is!

Integratie Social media

De innovatieve website wordt natuurlijk ondersteund met een volwaardige inzet van socialmedia – bijvoorbeeld  met RSS feeds, een zeer actief Twitter Account, een corporat FaceBook pagina etc.

Wij danken Trudo wederom voor deze mooie opdracht en wensen de bezoeker veel gemak met www.slimmerkopen.nl!

Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev

(oprichters en algemeen- & technisch directeur)


Zoektermen: Web applicatie, web app, webdesign, website maken, website ontwikkeling