website menu

Nieuwe huisstijl, webdesign en App’s voor NU’91

Dit jaar hebben wij voor een van onze trouwe en zeer gewaardeerde opdrachtgevers – Nu’91- een compleet nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen. Vervolgens hebben we deze uitgewerkt in een breed scala aan producten – zowel in drukwerk als online én in diverse mobiele applicaties.

NU’91 behartigt de belangen van ruim 24.000 gezondheidszorgers op deskundige, persoonlijke en (eigen)wijze. Het is een dynamische organisatie met korte lijnen naar de werkvloer.

Een nieuw en verfrissend logo

Om de frisheid en (eigen)wijsheid van Nu’91 te benadrukken, is begonnen met de ontwikkeling van een nieuw beeldmerk. Het logo drukt de dialoog uit die Nu’91 continu aangaat. Het eigentijdse ontwerp met de verfrissende kleurstelling laat zien dat de organisatie ondanks (of juist dankzij!) haar ruim 100 jarig bestaan jong van geest is.

Innovatieve website - met véél functies

De website van Nu’91 bevat van oudsher enorm veel informatie als nieuws, cao-achtergronden, ledeninformatie etc. De uitdaging was al deze gegevens te vangen in een nieuwe, aansprekende én bruikbare vormgeving. Om dit te verwezenlijken is een compleet nieuwe opzet gemaakt waarbij met de laatste technieken als onder meer ‘Parallex - ’ en ‘Horizontal Scorlling’ die informatie in diverse ‘tiles’ voor de bezoeker toegankelijk wordt gemaakt.

NU'91 webdesign


NU'91 website


De website heeft een volledige socialmedia integratie, online magazines, uitgebreide agenda functies, een grote database met cao informatie, een afgeschermd ledendeel, poll’s, een speciaal jongerendeel … en nog veel meer… !

Uitgebreid CMS & koppeling met backoffice

De website is voorzien van een uitgebreid Content Management Systeem (CMS) dat geheel op maat is inricht voor Nu’91. Hierdoor is de website en de enorme hoeveelheid informatie eenvoudig en doeltreffend te onderhouden. Tevens zijn er uitgebreide koppelingen middels API’s en webservices naar de backoffice systemen (Microsoft Dynamics). Hierdoor kunnen de 24.000 leden eenvoudig hun informatie en specifieke diensten ontsluiten via de website én blijft het beheer en het financieel overzicht veilig en beheersbaar binnen één bron.

NU'91 CMS


Innovatieve apps

Bij de lancering van de nieuwe website zijn tevens een aantal nieuwe apps’ geïntroduceerd, welke volledig door Connexx Communications ontwikkeld zijn. Zo is ondermeer de ‘ontzorgje app’ gelanceerd – met daarin handige tools als een stappenteller, notitieblokje, alarm en zaklamp. Ook is een nieuwsapp gelanceerd, die rechtstreeks uit de database van de website het nieuws haalt en dat vervolgens filtert op de specifieke situatie en cao van de gebruiker.

NU'91 app


NU'91 app ontzorgje


Diverse middelen in print

Naast de diverse online producten, bestaat de campagne ook uit diverse middelen in print. Als écht cross-mediaal bureau konden wij hieraan natuurlijk ook invulling geven. Het jaar werd zo onder andere gesierd met stickers, kaartenseries, flyers, diverse give-away’s en zelfs een uitgebreid magazine speciaal voor jongeren werkzaam in de zorg!

NU'91 Magazine cover


NU'91 Magazine


NU'91 Magazine


Wij danken onze opdrachtgevers hartelijk voor deze mooie opdracht en kijken met plezier uit naar de toekomstige samenwerking!

Namens Connexx Communications BV,

Reinout Bouman en Slava Makhnev

(algemeen- & technisch directeur)