website menu

Campagne "Wil je bij me pinnen?" door Reclamebureau Connexx met print, webdesign en fulfilment

Dat pinnen sneller, veiliger en makkelijker is, dat weten we inmiddels allemaal.

Toch wordt er nog heel wat contant afgerekend. Meer dan u zou verwachten. Klanten denken dat het voor de winkelier niks uit maakt, pin of contant. Sommigen denken zelfs dat de winkelier liever ziet dat kleine bedragen contant worden betaald. Dat is niet meer zo. Alle bedragen, groot en klein, kunnen beter gepind worden.

Om deze boodschap goed over te brengen is een uitgebreide campagne ontwikkeld, gericht op de toonbankinstellingen (winkels, tankstations, restaurants etc.). Met diverse materialen en acties via print en web, wordt het (kassa)personeel op aantrekkelijke wijze geïnformeerd over de voordelen van pinnen.


Webdesign Wil je bij me pinnen?


webdesign pinnen zakelijk


Print, webdesign, fulfilment

De campagne biedt Reclamebureau Connexx volop de mogelijkheid zich optimaal te profileren als full service reclamebureau en full service internetbureau. Zo verzorgt Reclamebureau Connexx niet alleen het print werk, maar draagt het tevens zorg voor alle handling en fulfilment, webdesign en het bouwen van de websites.

Op corporate niveau wordt ingestoken met aantrekkelijke en informatieve materialen en website en vanuit de onderzijde wordt winkelpersoneel getriggerd met leuke en ludieke acties.

Zo mochten wij onlangs nog een aantal kassameisjes (én jongens!) verblijden met een aantal shows van Hans Klok.

Zelf meedoen? - bezoek de website

Werk je zelf in een winkel, horeca gelegenheid of tankstation? Dan maak je nu zelfs kans op een gratis Ipod Nano – gewoon door ‘de pin vraag te stellen’.

Bezoek de website www.wiljebijmepinnen.nl om direct mee te doen!

PINNEN? VRAAG HET GEWOON EVEN!


Zoektermen:
webdesign, website maken, reclamebureau, full service reclamebureau, internetbureau, webdesign trends, nieuwe website, fulfilment









Pinnen