website menu


Webdesign Eijffinger door Reclamebureau Connexx

Eijffinger laat innovatieve website maken door Reclamebureau Connexx

Reclamebureau Connexx presenteert vol trots de innovatieve en inspirerende website van Eijffinger Behang – een waar feest voor de zintuigen!

Over Eijffinger

Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is daarnaast actief is in meer dan 90 landen.

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen, die een zeer actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. Het trendsettende productenprogramma wordt in eigen studio ontworpen en ontwikkeld. Hierdoor hebben  de collecties een eigen handschrift dat zeer onderscheidend en herkenbaar is.Uitdaging én (web)design feest!

Het maken van het concept en de website die de creatieve en innovatieve vermogens van Eijffinger op de juiste manier neerzet, was voor de creatieve ontwikkelaars van Reclamebureau Connexx een prachtige uitdaging. Doel van de website was om niet ‘zomaar’ een etalage te maken, maar een waar inspiratiepunt.

Na een aantal brainstorm sessies werd het overkoepelend concept voor de website gecreëerd: “Open up!” – een concept dat de bezoeker vraagt zich open te stellen, en zich te laten inspireren!


Als bezoeker kun je op tal van interactieve manieren inspiratie opdoen over woonomgevingen, kleuren, structuren en materialen.

Zo kan men insteken op stijl – zoek ik wat moderns, iets romantisch, of juist een klassieke setting voor mijn huis? Deze stijlen zijn vervolgens conceptmatig uitgewerkt in woningen, waar men door diverse ruimten kan navigeren om ideeën op te doen.
Ook heb je als bezoeker direct toegang tot een ware bron aan actuele kennis op het gebied van woontrends, stijlen en kleuren. Met stijlwijzers kun je een eigen ‘inspiratie bord’ maken, en in ‘Binnen kijkje’  kun je bekijken hoe anderen hun huis hebben ingericht (of zelf juist je ideeën delen!). Ook zijn op de website tal van praktische ‘tips & tricks’ te vinden, met handige filmpjes en instructies voor het aanbrengen van behang.

Laat  je inspireren

Wij feliciteren Eijffinger met de nieuwe website en danken hen voor de zeer prettige samenwerking! Wij nodigen u van harte uit zich te laten inspireren door een bezoek te brengen aan de website www.eijffinger.com

 

Namens Reclamebureau Connexx,

 

Reinout Bouman & Slava Makhnev

(oprichters en algemeen- & technisch directeur)


Lees meer over webdesign


Zoektermen:
Concept ontwikkeling, Webdesign - Website design - Zakelijke webdesign - Website maken - Creatief webdesign