website menu

10 jaar Reclamebureau Connexx


Reclamebureau 10 jaar taartDit jaar viert Reclamebureau Connexx Communications haar 10 jarige bestaan. Connexx Communications is zich in het afgelopen decennia gaan onderscheiden als een full service reclamebureau met een hoge kwaliteit in ‘cross mediale’ producten, een transparante en pragmatische aanpak en een heldere én lage kostenstructuur. Kort samengevat komt dit er op neer dat wij van logo, huisstijl, brochure en beurswand tot innovatieve website met eventueel webshops en/of extranet applicaties ontwikkelen.

Na 10 jaar staan we achter een groot aantal opdrachtgevers, van kleine enthousiaste zelfstandigen tot grote namen als Vodafone, Maersk en de Kamer van Koophandel. Wij danken al onze relaties van harte voor het gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren. Op naar de volgende succesvolle 10 jaar!

Namens de oprichters van Connexx Communications BV

Reinout Bouman en Slava MakhnevReclamebureau Connexx Communications door de jaren heen:

Connexx Versie I

Reclamebureau Connexx 2001


Connexx Versie II

Reclamebureau Connexx 2004


Reclamebureau Connexx 2004


Connexx Versie III

Reclamebureau Connexx 2006


Connexx Versie IV

Reclamebureau Connexx 2007 [Home]
Reclamebureau Connexx 2007 [Portfolio]


Reclamebureau Connexx heeft klanten in haar portfio door heel Nederland. Wij werken voor opdrachtgevers uit o.a.:

Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Maastricht, Venlo, Breda, Tilburg, Groningen, Apeldoorn, Zwolle, Almere, Amersfoort, Enschede, Noord Brabant, Limburg, Noord Holland, Zuid Holland, Gelderland, Zeeland, Overijssel, Friesland en meer.

Zie onze portfolio op de website voor een volledige lijst.


Zoektermen:
10 jaar, Reclamebureau, Website ontwerp, Creatief bureau, Huisstijl ontwerp, Huisstijl door de jaren heen, Website design, Webdesign, Logo ontwerp, Beursmateriaal, Brand identity.