website menu


Webdesign Pallas-Athena door Reclamebureau Connexx

Pallas Athena laat hoogwaardige website en extranet maken door Reclamebureau Connexx


Reclamebureau Connexx presenteert vol trots de hoogwaardige website en een daaraan gekoppeld en op maat gemaakt extranet voor Pallas Athena.

Over Pallas Athena

Pallas Athena is een toonaangevende multinational op het gebied van Business Process Management Software. De innovatieve software en gebruikersvriendelijke designs, zijn wel bekend in de markt. De BPM software wordt gebruikt door tal van organisaties als gemeenten, provincies en lokale en internationale bedrijven.


webdesign pallas athena homepage


webdesign Pallas athena productsHet maken van een innovatief webdesign in een behoudende markt

Bij de ontwikkeling van het webdesign hadden de webdesigners van Connexx een dubbele uitdaging. Het ontwerp moest aansprekend en onderscheidend zijn – niet het standaard blauw-grijs en véél informatie dat men bij mening software bedrijf ziet-, maar het ontwerp moest anderzijds ook weer rust, betrouwbaarheid en kwaliteit uitstralen.

In een aantal brainstorm- en schetssessies met de opdrachtgever, is tot een ontwerp gekomen welke deze twee grootheden succesvol bijeen heeft gebracht. Een fris, eigentijds ontwerp met opvallend foto- en kleurgebruik geeft de site haar unieke en jonge look en feel. Met typografische opmaak, indeling en positionering is echter een rust gecreëerd waarmee ook de professionaliteit en betrouwbaarheid onderstreept worden.

 Al met al is het geheel geworden tot een zeer toegankelijk geheel. De website straalt datgene uit wat Pallas Athena heden ten dage is: Een autoriteit op het gebied van hoogwaardige oplossingen, kennis en vaardigheden!

Eigen extranet omgeving

De website van Pallas Athena biedt toegang tot tal van handige en innovatieve functies. Naast de mogelijkheid demo-software te downloaden en licenties van software te valideren (in beide functies maakt de website een koppeling met de interne databasesystemen van de opdrachtgever), beschikt de website ook over een volledig afgeschermd extranet. In deze omgeving kunnen klanten van Pallas specifieke documentatie, updates etc. downloaden welke voor heb van toepassing zijn.

Eenvoud in onderhoud met uitgebreid CMS systeem

Middels een uitgebreid CMS systeem is de opdrachtgever in staat de gehele website en het extranet eenvoudig te onderhouden in woord en beeld. Naast het beheer, is in het content management systeem bijvoorbeeld ook een nieuwsbriefmodule opgenomen voor het eenvoudig opmaken en verzenden van e-mailings.

 

Wij feliciteren Pallas Athena met de nieuwe website en danken hen voor de zeer prettige samenwerking!

 

Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan de website van www.pallas-athena.com

 

Namens Reclamebureau Connexx,

 

Reinout Bouman & Slava Makhnev

(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

 

Lees meer over webdesign

Zoektermen:
Webdesign - Website design - Zakelijke webdesign – CMS -  Extranet ontwikkelen -  Website maken – Nieuwsbrief systeem