website menu


WideXS laat hoogwaardige website maken

WideXS laat hoogwaardige website maken door Reclamebureau Connexx

Vol trots presenteren wij de geheel vernieuwde website van WideXS, welke zij door  Reclamebureau Connexx heeft laten maken.

WideXS behoort tot een van de eerste hostingproviders van Nederland. En in middels tot een van de beste. Het bedrijf levert van standaard domeinregistraties en webhosting, tot geavanceerde maatwerkoplossingen. Voor websites, maar ook voor complexe applicaties die ‘in the cloud’ gehost worden.

Kennis van zaken, klantgericht, professioneel  én persoonlijk zijn kenwoorden welke in grote mate van toepassing zijn op het bedrijf. Voor de webdesigners van Connexx vormde dit dus ook het uitgangspunt voor de creatie van een volledig nieuwe website.

In de website staan daarom niet alleen de producten en diensten van het bedrijf centraal, maar ook de mensen áchter deze diensten. Zij maken namelijk het verschil!


Webdesign WideXS


Webdesign WideXS subpage


Uitgebreid CMS – eenvoud in onderhoud

Naast een aansprekend design en high-end codering, is de website voorzien van een hoogwaardig CMS (Content Management System). Hiermee kan de website eenvoudig en doelgericht zelf onderhouden worden.

Door een solide opzet, op basis van een SQL database architectuur en met gebruikmaking van open-source componenten, is een flexibel én gebruiksvriendelijk systeem gemaakt. Het  systeem is daarmee ook volledig ‘toekomst-proof’. 


Wij danken WideXS hartelijk voor deze mooie opdracht en nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan www.widexs.nl !

Namens Reclame & Webdesignbureau Connexx,

Reinout Bouman en Slava Makhnev
(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

Wil  u ook een hoogwaardige website laten maken? Bezoek dan onze website.


Zoektermen: Website laten maken, webdesign, website ontwerp, zakelijke website, toonaangevend webdesign