website menu


Branding & webdesign Mandema.nl

Branding en webdesign Mandema & Partners door Reclamebureau Connexx

Een Nieuw jaar – een Nieuw gezicht! 

Reclamebureau Connexx ontving medio 2011 de opdracht een complete Re-Branding strategie ‘handen en voeten’ te geven voor Mandema & Partners - onderdeel van ING Insurance Benelux.  Deze uitdaging namen wij vanzelfsprekend graag aan!

Met ruim 300 medewerkers en kantoren in Den Haag en Hoofddorp is Mandema & Partners een van de grootste intermediairs van Nederland voor de groot zakelijke markt.  Risk & Employee Benefits Consultant is overigens een betere omschrijving,  want Mandema & Partners verkoopt niet alleen verzekeringen, maar analyseert en adviseert  voornamelijk over het managen van risico's op het gebied van het bedrijf, werknemers en de bestuurders die daar werken. Mandma & Partners borgt zo de continuïteit van een organisatie en minimaliseert bedrijfsrisico's.


Branding en webdesign Mandema & Partners door Reclamebureau Connexx


Webdesign Mandema & Partners


De kracht en kennis van de medewerkers centraal


Uit diverse klantonderzoeken bleek dat de klanten van Mandema & Partners buitengewoon tevreden zijn over de kwaliteiten van hún adviseur. Opvallend was, dat dit sterke punt spontaan door vele klanten genoemd werd – waarbij het ging over steeds verschillende adviseurs! Intrinsiek was in het bedrijf dus een grote waarde aanwezig in de vorm van kennis. En daarbij de vaardigheid om dit om te zetten in gedegen en hoogwaardig advies!

In diverse brainstorm sessies met de opdrachtgever heeft Reclamebureau Connexx deze intrinsieke waarde omgezet in een van de pijlers van de compleet nieuwe  merkstrategie. In de nieuwe stijl worden de kennis en de kracht van de organisatie én de medewerkers centraal gesteld.

Webdesign Mandema & Partners > Relaties


Uitwerking in diverse online en ‘offline’ media


De nieuwe merkstrategie is uitgewerkt door Reclamebureau Connexx in diverse media in zowel print als online. Naast diverse brochures zijn het intranet én natuurlijk in de geheel nieuwe website www.mandema.nl vormgegeven en ingevuld.

Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan deze nieuwe website en danken onze opdrachtgevers van Mandema & Partners hartelijk voor deze mooie opdracht, welke in de komende tijd nog verdere verdieping zal krijgen!

Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev

(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

Lees meer over webdesign


Zoektermen: Branding strategie, Concept ontwikkeling, Huisstijl ontwerp, Drukwerk ontwerp, Webdesign, Website design, Zakelijke webdesign