website menu

Nieuw webdesign voor Hoogte80 Strategische Media

Vol trots presenteren wij het geheel nieuwe webdesign voor Hoogte80 Strategische Media.

Hoogte80 is gespecialiseerd in het analyseren van communicatievraagstukken. Vervolgens vult ze deze in door een strategie op te stellen voor haar opdrachtgever - of dit nu online is of in print. Het bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in werken voor maatschappelijk betrokken organisaties, zoals zorgaanbieders en natuurorganisaties.

De ‘oude’ website reflecteerde niet meer de kracht en kwaliteiten van de organisatie. Wij als Reclame- en Webdesignbureau Connexx ontvingen dan ook de opdracht om de website geheel opnieuw te ontwikkelen.


In diverse dynamische sessies – waarbij vanzelfsprekend de strategische visie op communicatie van Hoogte80 een bijzonder mooi uitgangspunt vormde, zijn we tot een zeer aansprekend design gekomen. Hierbij zijn de ‘kroonjuwelen’ van de organisatie centraal gesteld: De mens én de portfolio. Deze zijn uitgewerkt in aansprekende cases, zowel belicht vanuit de interne organisatie (de medewerkers) als extern (de klant). De hoogwaardige fotografie –waarvoor speciaal photo-shoots zijn geïnitieerd, speelt hierin ook een centrale rol.

Naast de webpagina’s waarbij de visuals centraal staan, ontwikkelde we ook een uitgebreide portfolio en tools als een Quiz en Relatiemedia Check.Heeft u ook interesse in het laten ontwikkelen van een aansprekend, creatief en zakelijk webdesign? Neem dan contact met ons op. Reclame- en Webdesignbureau Connexx is u graag van dienst!