website menu


15-01-2009

Web applicatie Brabant Vooruit

Website applicatie Kamer van Koophandel “Hoe houden we de vaart erin”


Reclamebureau Connexx ontwikkelde op verzoek van de kamer een geheel nieuwe web applicatie, welke inzicht geeft in de verkeerssituatie in de regio. De website geeft op interactieve wijze weer waar knelpunten zijn en hoe dit mogelijk van invloed is op ondernemers in de regio. De website en de webapplicatie zijn toegankelijk voor het algemene publiek.


Webdesign & Concept
Bij het webdesign en de conceptontwikkeling van de webapplicatie is uitgegaan van een applicatie welke een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en toegankelijke ervaring geeft voor de gebruiker. Naast design en vormgeving denkt Reclamebureau Connexx vooral mee in het conceptuele ontwerp om de gebruikers een zo “intuïtief bruikbare” interface te geven als maar mogelijk. De website bevat grafisch een overzicht van knelpunten weergegeven op regio kaarten welke op eenvoudige wijze gecategoriseerd en gevonden kunnen worden.

Content Management System (CMS)
Middels een uitgebreid website beheersysteem (Content Management System of CMS), zijn de beheerders van de website in staat om op eenvoudige wijze zelf aanpassingen uit te voeren. Middel s speciaal hiervoor ontwikkelde ‘drag & drop’ technologieën kan men via het CMS zelf zeer eenvoudig iconen op de kaarten plaatsen en van commentaar voorzien. De geplaatste informatie wordt direct in de website zichtbaar gemaakt.Zoektermen:
Webapplicatie / Software ontwikkelen / Programmatuur / Website ontwerp / Webdesign / Flash / CMS / Content Management / Intranet / Ontwerp / AJAX programmatuur / JAVA programmatuur