website menu

Extranet webapplicatie Kamer van Koophandel Amsterdam door Reclamebureau Connexx


Reclamebureau Connexx heeft de afgelopen maanden de ontwikkeling van een geheel nieuwe extranet webapplicatie voor de Kamer van Amsterdam verzorgd.

De extranet / intranet webapplicatie, welke van concept tot realisatie en implementatie geheel door Reclamebureau Connexx verzorgd is, biedt de leden van de kamer in Amsterdam de mogelijkheid om stukken van vergaderingen, beleidsnota’s, planningen etc. in te zien en te delen. Een uitgebreide rechtenstructuur maakt het mogelijk per item / groep aan te geven wat-voor-wie toegankelijk is.

extranet kvk amsterdam


Met een uitgebreide wie-is-wie functie is men in tevens staat om op eenvoudige wijze collega’s te vinden en te benaderen en discussies betreffende bepaalde stukken op te starten.

Het extranet systeem is zowel intern als extern via een beveiligde verbinding toegankelijk via het internet, waardoor de informatie overal en altijd tot de beschikking staat van de leden.

Intranet Content Management Systeem (CMS)
Middels een uitgebreid website beheersysteem (Content Management System of CMS), welk geheel is ontwikkeld door Reclamebureau Connexx, zijn de beheerders van de intranetsite in staat om op eenvoudige wijze zelf aanpassingen uit te voeren, rechten in te stellen etc. De geplaatste informatie wordt direct in de website zichtbaar gemaakt of middels een ‘embargo’ en verwijder datum automatisch geplaatst en verwijderd.


Reclamebureau Amsterdam


Reclamebureau Amsterdam


Techniek uit Eindhoven ingezet door Reclamebureau Connexx in Amsterdam

Reclamebureau Connexx krijgt steeds meer voet in aarde door het hele land en zo ook als reclamebureau in Amsterdam. Een combinatie van goede producten als creatieve concepten, webdesign en programmatuur, gecombineerd met een Brabantse nuchterheid (en nuchter prijsbeleid) maken Reclamebureay Connexx een gewaardeerd partner welke steeds meer bedrijven mag bedienen van Amsterdam tot Groningen en Maastricht!

Zoektermen:
Extranet site – Intranet site – Reclamebureau Amsterdam – Webapplicatie – Internet applicatie – Interne Communicatie – Automatisering – Website – Document beheersysteem – Document management – Smoelenboek
Logo KvK Amsterdam