website menu

Nieuwe zakelijke website voor Mandema & Partners

Hierbij presenteren wij de geheel nieuwe website die Webdesignbureau Connexx ontwikkeld heeft voor Mandema.

Mandema & Partners al sinds 1956 een begrip in risicomanagement. Ruim 26.000 grote en middelgrote ondernemingen en meer dan 160.000 particulieren staat het bedrijf bij met inzichten, advies en oplossingen op het gebied van bedrijfsrisico's, pensioen, zorg en verzuim.

Ons bureau ontving de opdracht de nieuwe huisstijl door te voeren in een compleet nieuwe website. Een website welke de professionaliteit, helderheid en de toekomstgerichtheid van de organisatie moest reflecteren. Een opdracht welke wij vanzelfsprekend met veel plezier aannamen!

Na diverse inspirerende sessies is een hoogwaardige en toegankelijke website ontwikkeld, welke het bedrijf geheel op de gewenste manier in de markt zet. Met toepassing van de laatste technieken is een dynamisch en fris geheel ontstaan, zonder echter op zakelijkheid en betrouwbaarheid in te boeten.


Nieuwe zakelijke website voor Mandema & Partners


Vanzelfsprekend ontbreken een volledige integratie van Social Media niet en is de website volledig te beheren via een op maat aangepast CMS (Conten Management System).

U bent van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan www.mandema.nl en u te laten inspireren én adviseren.

Wij danken onze opdrachtgevers hartelijk voor deze mooie opdracht en kijken met plezier uit naar de toekomstige samenwerking!

Namens Connexx Communications BV,

Reinout Bouman en Slava Makhnev

(algemeen- & technisch directeur)