Producten & Diensten

Webwinkel starten | Professionele webwinkel laten maken

Professionele webwinkel starten

U overweegt een eigen webwinkel te starten. Reclamebureau Connexx is expert in het bouwen van professionele webwinkels. Voor tal van opdrachtgevers realiseerden wij reeds aansprekende én goed werkende webwinkels en eCommerce concepten. Met meer dan 11 jaar ervaring met de bouw van conversie gerichte websites en internet marketing, behoort Reclamebureau Connexx tot de absolute top in Nederland qua online bureaus.

Meer dan alleen een online webwinkel maken

Reclamebureau Connexx zorgt voor veel meer dan alleen een professionele eigen webwinkel. Middels zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij ervoor dat uw webwinkel hoog scoort in de zoekmachines. Een conversie gerichte bouw, zorgt ervoor dat bezoekers van de webwinkel ook daadwerkelijk tot aankoop overgaan. Met slimme cross- en up sell features wordt het rendement per bezoeker nog eens vergroot. Loyaliteitprogramma’s (eventueel gekoppeld aan reeds bestaande klanten kaarten e.d.) zorgen met nieuwsbrieven en zorgvuldig gerichte promoties voor heraankopen.

De kosten van het laten maken van een webwinkel

De kosten van een webwinkel laten maken lopen sterk uiteen op basis van de precieze wensen van een opdrachtgever. Grofweg zijn er twee categorieën te onderscheiden. In de eerste categorie vallen webwinkels waarbij wij verder werken op standaard software (bijvoorbeeld een ecommerce plug-in van WordPress). Voor en startende ondernemer die een eigen webwinkel wil starten / wil laten maken is dit vaak een goede start.

Voor professionele organisaties, welke een professionele webwinkel willen laten maken, vervaardigen wij 100% maatwerk. Vormgeving en inrichting van de webwinkel worden ‘state of the art’ ingericht. Ook zijn dikwijls uitgebreide koppelingen tussen de webwinkel en voorraad en kassasystemen aanwezig. Hierdoor wordt de webwinkel volledige geïntegreerd in het bestaande order proces, waardoor hoge omzetten zonder veel extra belasting van de organisatie mogelijk zijn.

Meer weten over het laten maken van een online webwinkel voor uw bedrijf?

Wilt u meer weten over het laten maken van een online webwinkel voor uw bedrijf, de mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag aan de hand van verrichte business cases meer over de mogelijkheden, kosten én hetgeen u mag verwachten qua bezoekers en omzet!


Voorbelden van professionele webwinkels

HighEnd webwinkel voor Nederlandse & Duitse markt, geoptimaliseerd voor Google.nl en Google.de en bediend vanuit één centrale database.

Webwinkel design & ontwikkeling voor motorkledingstore


Webwinkel maken voor Eigen Wijs Mode


Webwinkel brabantia (webshop design & implementatie)


Webwinkel maken voor GRI [Home]


Webwinkel design GRI - webwinkel home


Webwinkel design overzicht pagina


Professionele webwinkel voor Car HiFi. De winkel spelt grote rol in bepaling van landelijke prijsstrategie voor enkele bekende merken en (online) audio webwinkels!

PT: Professionele webwinkel beginnen


PT: Online webwinkel maken


PT: details webwinkel pagina


De grootste Nederlandse webwinkel in autoonderdelen. Meer dan 1.000.000 pagina's! Wij hebben deze webwinkel ook geholpen met SEO en SEA advies en uitvoering. De SEA strategie is zelfs door Google bevonden als een uniek uitgevoerde campagne in Nederland.


MAO: Professionele webwinkel beginnen


Online webwinkel maken: MAO


details webwinkel pagina MAO


Update:11-6-2014

Webwinkel starten// Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over een het starten van een webwinkel aan:
*
*

Gegevensbeleid