Producten & Diensten

Professionele iPhone applicaties ontwikkelen

Ontwikkeling van iPhone, iPad apps

Bent u opzoek naar een iPhone applicatie ontwikkelaar? Reclamebureau Connexx kun u als toonaangevend new media bureau van A tot Z ondersteunen met de ontwikkeling van uw iPhone app’s.

Als meest populaire smartphone ter wereld, is de iPhone is een waardevol onderdeel in de marketing communicatie mix geworden, zowel op B-to-B als B-to-C niveau.

iPhone applicatie ontwikkelaars met visie

Als Reclame & Communicatie bureau is marktgerichte communicatie onze tweede natuur. Onze  iPhone app ontwikkelaars zullen niet alleen de laatste iPhone technieken implementeren, maar denken ook op creatief én commercieel vlak met u mee. Zo maken wij niet alleen voor een goede en innovatieve iPhone applicatie, maar zorgen wij er ook voor dat het concept een commerciële doorvertaling krijgt, waarbij merkwaarden en/of direct sales van uw bedrijf ondersteund worden.

Naast applicatie ontwikkeling, zorgen wij voor het licenceren door Apple, het opnemen van de applicatie in de Appstore en in iTunes.

Cross mediale ontwikkeling

De iPhone applicaties welke wij maken, kunnen door onze ontwikkelaars gekoppeld worden aan bestaande databases en websites. Op deze manier kunt u mobiele media naadloos integreren met uw bestaande online media en de mogelijkheden ten volle benutten, zonder redundantie of gegevens fragmentatie te creëren.  Onze  jaren lange ervaringen in print- en offline-communicatie, maken dat wij u ook met raad én daad bij kunnen staan met de algehele communicatie en uitrol van uw campagnes. Hiermee zorgen wij ervoor dat u van meet af aan een succesvolle en toepasselijke introductie van uw mobiele media heeft.  

Ook iPad app ontwikkelen

Bent u opzoek naar een iPad applicatie ontwikkelaar? Ook hiervoor kunt u bij Reclamebureau Connexx terecht. Onze ontwikkelaars kunnen relatief eenvoudig uw iPhone applicatie compatible maken met de iPad.

Meer weten over zakelijk iPhone en iPad applicatie ontwikkeling?

Wilt u graag weten hoe u iPhone en/of iPad applicaties op concrete en effectieve wijze voor uw bedrijf kunt inzetten en laten bouwen? Neem dan contact op met Connexx Communications B.V. (Eindhoven). Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op via info@connexx.nl of bel ons op 040 236 90 82
Zoektermen: iphone app ontwikkelen, iphone app ontwikkelaar, iphone applicaties ontwikkelen, ipad applicaties ontwikkelen, apps bouwen

Update:10-8-2012

Webdesign // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over iPhone/iPad app(licaties) aan:
*
*

Gegevensbeleid


Nieuwsberichten m.b.t. iPhone/iPad apps:

iPhone app Lant & Fruit Dungeons ...

iPhone app Lant & Fruit Dungeons

iPad app ontwikkeling Trick 'n' Puzzle ...

iPad app ontwikkeling Trick 'n' Puzzle

Innovatieve iPad en iPhone app maken ...