Producten & Diensten

website menu

Huisstijl


Huisstijl ontwerp van concept tot uitvoering

Reclamebureau Connexx ontwerpt een bijpassende huisstijl bij het logo. Als allround reclamebureau passen wij deze huisstijl toe op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyer, brochures, web site etc. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van uw (toekomstige) klanten.

Een goede huisstijl is dan ook meer dan 'zomaar' een creatief logo ontwerp. Een sterke huisstijl wekt vertouwen bij de klant en prospect. Vertrouwen in uw bedrijf zelf en in de diensten en producten die u aanbiedt. Een goede huisstijl verdient zich terug door een betere presentatie van de organisatie en door een betere bedrijfsefficiency. Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met u of uw bestaande logo & huisstijl verbeterd kunnen worden. Wij zorgen ook graag het aanpassen van uw logo en huisstijl.


Logo en huisstijl als USP

De huisstijl is even als het logo een uitdrukking van de essentiële substantie van een bedrijf. Een huisstijl ontwerp bestaat uit een combinatie van visuele tekens als het logo en tekstuele inhoud, afgeleid van gerelateerde associaties met het bedrijf.

Wanneer wij als reclamebureau een huisstijl ontwerpen, wordt dit eveneens in zeer nauw overleg met u als opdrachtgever gedaan. Op deze manier wordt het ontwerp van de huisstijl een perfecte weerspiegeling van het bedrijf.


Uw logo en huisstijl ontwerpen ook praktisch toepasbaar

Bij het huisstijl ontwerp is het ook van groot belang dat de huisstijl naast onderscheidend, aantrekkelijk en opvallend , ook praktisch toepasbaar is op de verschillende reclame media zoals briefpapier, visitekaartjes, auto belettering, flyers, brochures, websites etc. etc. Reclamebureau Connexx Communications gaat deze mogelijkheden nauwgezet na opdat de ontworpen huisstijl maximaal en consistent ingezet kan worden.

Inien gewenst dragen wij tevens zorg voor auteursrecht en gebruiksrecht van het beeldmerk. Een logo en huisstijl kan eventueel gedeponeerd worden bij het Merkenbureau. Reclamebureau Connexx draagt altijd het gebruiksrecht volledig aan u over (dit is helaas bij vele van onze "collega's" niet het geval!)

Ook letten wij erop dat de huisstijl goed toepasbaar is op andere materialen als bijvoorbeeld op vlaggen of kleding, stickers, autobelettering etc.


Huisstijl-handboek

Reclamebureau Conexx vervaardigt ook graag uw huisstijl-handboek. In het huisstijlhandboek worden alle hoofdzaken van vormgeving duidelijk vastgesteld. Het huisstijlhanboek wordt uitgewerkt als losbladig systeem zodat aanvullingen en/of wijzigingen in de huisstijl makkelijk verwerkt kunnen worden. Het huisstijl handboek bevat een heldere verklaring over de nieuwe huisstijl. Tevens bevat het huisstijl handboek gegevens over waar, hoe groot en hoe een embleem of logo wordt toegepast worden, over de kleur, eventuele rastervlakken of achtergronden etc..


Meer weten voor & over uw huisstijl?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op middels nevenstaand formulier. U mag natuurlijk ook bellen, naar 040 236 90 82.
Heeft u al een huisstijl en wilt u deze wellicht herzien?
Zend ons dan een mail of brief met uw logo en huisstijl (of een link naar uw website indien deze is voorzien van logo en huisstijl). Wij vertellen u graag wat wij er van vinden en of, en waar, wij eventueel mogelijkheden tot verbetering zien.


Update:13-8-2012

Huisstijl // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over huisstijl aan:
*
*

Gegevensbeleid