Producten & Diensten

Visitekaartjes ontwerpen

Visitekaartjes behoren een goede eerste indruk achter te laten. Visitekaartjes ontwerpen is dan ook niet iets waar u te gemakkelijk over moet denken. Gewoon, een visitekaartje, zult u denken. Maar wanneer u de visitekaartjes die u in de loop van de tijd van anderen hebt gekregen eens kritisch bekijkt zal het u opvallen dat er wel degelijk opvallende verschillen zijn. Het ene visitekaartje bevat niet meer dan een logo en een opsomming van bedrijfsgegevens in de huisstijl terwijl het andere sprankelend is vormgegeven en niet gauw wordt vergeten.

Connexx Communications biedt u een totaaloplossing voor marketing en communicatie. Met het maken van een complete huisstijl met een passend logo hebben wij een jarenlange ervaring waarvan u kunt profiteren. Voor u heeft het vele voordelen om in zee te gaan met een bureau dat van de hoed en de rand weet als het gaat om communicatie. En dat alles weet van de belangrijke functie en het ontwerpen van visitekaartjes.

Visitekaartjes ontwerpen die aansluiten op uw huisstijl

Visitekaartjes ontwerpen hoort zeker thuis in dit totaalpakket. Het ontwerp van een visitekaartje dient naadloos aan te sluiten op uw huisstijl. En reken maar dat onze ervaren ontwerpers daar verstand van hebben. Na het ontwerpen van talloze visitekaartjes hebben zij nog steeds volop inspiratie om ook uw kaartjes iets extra’s mee te geven, waardoor ze zich onderscheiden van andere kaartjes. Want hoe vaak verdwijnen visitekaartjes niet in een la om nooit meer te worden bekeken? Voorkom dat door het ontwerp over te laten aan een specialist.

Voorbeelden van visitekaartjes die wij hebben ontworpen vindt u op onze webpagina visitekaartjes ontwerpen. Zo krijgt u een indruk van wat er mogelijk is.

Wilt u ook visitekaartjes van Connexx? In een persoonlijk gesprek krijgt u vrijblijvend vele tips en een scherpe offerte. Neem dus contact met ons op en laat ons uw visitekaartjes ontwerpen.


Visitekaartjes ontwerpen

Update: 13-8-2012

Visitekaartjes maken // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over visitekaartjes aan:
*
*

Gegevensbeleid