website menu


1-12-2005

Website herontwerp CRM Resultants


Met gepaste trots presenteren wij de nieuwe website van CRM Resultants. De eerste website, welke begin 2003 door Connexx Communications is ontwikkeld, heeft er mede aan bijgedragen dat CRM Resultants momenteel ‘de specialist’ is op het gebied van implementatie van microsoft CRM.

Met partners als Microsoft, HP en de KPN is CRM Resultants inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van Microsoft CRM.

Om qua uitstraling én informatiebehoefte hierop aan te sluiten is de website geheel opnieuw ontworpen. Voor de financiële tak is zelfs een aparte site gebouwd (www.crm-resultants.nl/finance/) om de klanten in deze markt geheel op maat te kunnen bedienen.

Zoekmachine Optimalisatie

Naast de realisatie van de nieuwe websites is Connexx Communications eveneens een zoekmachine optimalisatie programma gestart. Deze actie werpt inmiddels ook zijn vruchten af, getuige de goede resultaten op zoekwoorden als ‘crm pakket’ en ‘microsoft crm’. De sales afdeling van CRM Resultants heeft een flinke toename in het aantal leads via internet gerapporteerd, waarvan een groot aantal inmiddels is ‘omgezet’ tot betalende klanten!


www.crm-resultants.nl