website menu

Hoogwaardige extranet portal voor Sabic

Hierbij presenteren wij de hoogwaardige ‘distributor portal’ www.sfsdistributorportal.com welke wij voor Sabic hebben mogen ontwikkelen.

Sabic is producent van innovatieve Plastics en chemicaliën in de ruimste zin van het woord. Het bedrijf behoort tot de grootste bedrijven ter wereld, en staat in de top 6 van de petrochemisch bedrijven wereldwijd. Vrijwel in alle producten die men dagelijks gebruikt, zijn één of meerdere grondstoffen of technieken van dit bedrijf aanwezig.

Prettig bruikbaar én veilig

De opdracht was het vervaardigen van een hoogwaardige, prettig bruikbare én zeer veilige portal, waarin distributeurs informatie kunnen vinden over de oplossingen met ‘innovative plastics’ welke het bedrijf biedt.

Daar het om hoogwaardige producten en technieken gaat, zijn de hoogste veiligheidsstandaarden gehanteerd in zowel de codering als de hosting van de website. De inrichting van de server hebben wij dan ook in samenwerking met onze partner WideXS gedaan – welke een begrip vormt met haar kennis en kunde op het gebied van webhosting. Tot onze trots heeft zowel de programmatuur als de server de diverse strenge audits doorstaan die zijn uitgevoerd door een speciaal hiervoor ingeschakelde derde partij.

Nog belangrijker is het gegeven dat ondanks al deze techniek en veiligheid, voor de gebruiker een zeer toegankelijk en prettig bruikbaar systeem is ontstaan.


Hoogwaardig extranet portal - Sabic


Hoogwaardig extranet cms applicaties


Geavanceerd CMS systeem

De portal is voorzien van een geavanceerd Content Management Systeem (CMS), waarmee de beheerders op eenvoudige en doeltreffende wijze de toegang en inhoud van de portal kunnen beheren. Zo kunnen onder meer rechten en rollen worden toegekend, tekst en beeld worden beheerd, en eenvoudig grote hoeveelheden media als downloads en video’s worden bewerkt.

Introductie mailing

Als ‘cross mediaal’ bureau hebben wij vervolgens ook de wereldwijde introductiecampagne van de portal verzorgd. Geheel op maat is een zeer aansprekende mailing ontwikkeld, met daarin unieke materialen om de distributeurs te enthousiasmeren voor de portal. Deze succesvolle campagne maakt dat de portal momenteel intensief gebruikt wordt.  

Wij danken onze opdrachtgevers hartelijk voor deze mooie opdracht en kijken met plezier uit naar de toekomstige samenwerking!

Namens Connexx Communications BV,

Reinout Bouman en Slava Makhnev

(algemeen- & technisch directeur)