website menu

Webdesign MCA-Neurologie.nl door Reclamebureau Connexx

De afdeling Neurologie van het ziekenhuis Medisch Centrum Alkmaar, heeft een geheel nieuw webdesign en website door Reclamebureau Connexx laten maken.

Met het oog op de mondige en zichzelf goed informerende patiënt, is het voor ziekenhuizen en (poli)klinieken steeds meer van belang om zich ook op internet goed te presenteren en de patiënt goed te informeren. Op de website vindt de bezoeker informatie over de verschillende behandeltrajecten, neurologische ziektebeelden en de medewerkers van de afdeling.


Webdesign Medisch Centrum Alkmaar


Aansprekend en informatief webdesign

Een ziekenhuis behoeft vanzelfsprekend geen ‘schreeuwerig’ of commercieel webdesign. Een groot aantal facetten uit de marketing mix voor het maken van een goed webdesign gaan echter weldegelijk op. Voor de webdesigners van Reclamebureau Connexx was het een leuke en interessante uitdaging om een webdesign te realiseren dat perfect aansloot op de wensen van de bezoekers. Gekozen is voor een frisse en informatieve stijl, waarbij patiënten en geïnteresseerden snel en gemakkelijk hun weg via de website kunnen vinden.

Middels ‘slimme’ menu’s welke de aandachtsgebieden markeren kan de patiënt snel en effectief tot de juiste informatie op de website komen. Een eigentijdse vormgeving ‘verlichten’ het onderwerp en maken de informatie toegankelijker.

Onderhoudbaar middels een uitgebreid CMS – Content Management Systeem

Naast het bouwen van de website, behoorde ook het bouwen van een geavanceerd, gebruiksvriendelijk CMS systeem tot de opdracht. Reclamebureau Connexx realiseerde een CMS systeem (Content Management Systeem) waarmee de website eenvoudig zelf onderhoudbaar is. Het CMS systeem geeft niet alleen de mogelijkheid teksten, afbeeldingen en menu items zelf snel aan te passen, maar verzorgt ook automatisch de plaatsing van het laatste nieuws op de homepage.

Gefeliciteerd met de nieuwe website!

Wij feliciteren de afdeling neurologie van harte met hun nieuwe website en danken alle betrokken voor de prettige samenwerking

Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev

(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

Website maken?

Wilt u ook een zakelijke website maken? Bezoek onze website of bel ons op 040-2369082


Zoektermen:
webdesign, website maken, reclamebureau, centrum, content management systeem, nieuwe website

Logo Medisch Centrum Alkmaar