website menu

Reclamebureau Connexx maakt dediabeteswinkel.nl
voor Abbott Nederland

Met veel genoegen presenteert Reclamebureau Connexx de geheel nieuwe webwinkel 'dediabeteswinkel.nl', welke ontwikkeld is in opdracht van Abbott Nederland.


Dediabeteswinkel.nl van Abbott


Helder en toegankelijk

Om diabetes patiŽnten maximaal van dienst te zijn, is een zeer transparante en eenvoudig te gebruiken webwinkel ontwikkeld. In dediabeteswinkel.nl, vindt de bezoeker een zeer volledig assortiment van alle bekende merken diabetes hulpmiddelen. Naast de functionele producten, zijn ook leuke extra's opgenomen, die 't leven met diabetes net wat aangenamer maken.


Een webwinkel met een persoonlijk karakter

De diabeteswinkel.nl is meer dan een anonieme webshop. Achter de website staat een team van deskundige en toegewijde medewerkers klaar voor de patiŽnt. Het team borgt de volledige tevredenheid. Inhoudelijke vragen, product gerelateerde vragen, het proces van bestelling tot levering Ė al deze zaken worden vervuld en begeleid door dit 'dedicated' team. Naast gemak, geeft dit de diabetes patiŽnt ook veel zekerheid om altijd de juiste en beste oplossing voor hem of haar te hebben. Het credo is dan ook niet voor niets 'Alvast ťťn zorg minder'!
Hoogwaardige techniek

Om de bezoeker een zo goed mogelijke beleving te laten hebben, zorgt een hoogwaardig technisch systeem, met back office en CMS systeem (geheel op maat ontwikkeld door Reclamebureau Connexx) voor een probleemloze orderafhandeling. Naast de consument, hebben ook verpleegkundigen een geheel eigen ingang om bestellingen voor hun patiŽnten te doen.

Online campagne & promotie

Om te zorgen dat alle diabetespatiŽnten op de hoogte zijn van het bestaan van de diabeteswinkel.nl, rolt Reclameburau Connexx een uitgebreide online promotiecampagne uit voor de webwinkel. Met optimaliseren en adverteren in zoekmachines, socialmedia en op diverse platformen, is het de ambitie om vrijwel alle 'internettende diabetes patiŽnten' te bereiken, en zo de webwinkel een vliegende start te geven.

Wij danken dediabeteswinkel.nl voor deze mooie opdracht ťn buitengewoon prettge samenwerking welke wij hadden tijdens de ontwikkeling ťn nu ook hebben bij de verdere uitrol.


Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev
(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

Lees meer over webwinkel door Reclamebureau Connexx


Webwinkel, Webwinkel maken, Webdesign, Website design, Zakelijke webdesign