website menu

Vereniging Eigen Huis laat website bouwen voor Starters Rente Regeling

Vereniging Eigen Huis laat  Reclamebureau Connexx een website bouwen ter informatie van de starters op de woningmarkt – www.startersrente.nl

Website design
De website welke VEH door Reclamebureau Connexx laat bouwen, zet op een heldere, aantrekkelijke en duidelijke wijze de eigenschappen van dit geheel nieuwe hypotheekproduct uiteen. Het economische tij maakt de behoefte aan een dergelijk product groot en deze nieuwe website komt dan ook exact op het juiste moment. De website welke Reclamebureau Connexx bouwt, bevat een publiek deel een en een afgeschermde deel.

CMS / Website beheer
Naast het bouwen van de website, behoort ook het bouwen van een geavanceerd, gebruiksvriendelijk CMS systeem tot de opdracht. Reclamebureau Connexx bouwt een CMS systeem (Content Management Systeem) waarmee de website eenvoudig zelf onderhoudbaar is. Het CMS systeem geeft niet alleen de mogelijkheid teksten, afbeeldingen en menu items zelf snel aan te passen, maar maakt ook eenvoudig beheer van de beveiligde webpagina’s ten behoeven van de woningbouwstichtingen mogelijk.


Website bouwen voor VEH


Website bouwen voor VEH


Zoektermen:
Website bouwen, Website laten maken, Website Design, Consumenten Website, Informatieve site, CMS, Content Management Systeem, Online Reclamebureaus, Webdesign