website menu


Webdesign grootste auto-onderdelen webwinkel door Reclamebureau Connexx

Reclamebureau Connexx realiseert 'de grootste onderdelen webwinkel van Nederland'


Reclamebureau Connexx realiseert ‘de grootste onderdelen webwinkel van Nederland’

Reclamebureau Connexx presenteert vol trots de hoogwaardige en innovatieve webwinkel welke MijnAutoOnderdelen.nl heeft laten maken.

Een webwinkel met 100% maatwerk

MijnAutoOnderdelen.nl had de ‘bescheiden ambitie’ om niet zomaar een webwinkel te realiseren, maar direct voor de top te gaan, met de grootste online webwinkel voor auto onderdelen. Reclamebureau Connexx ging deze uitdaging graag aan en in samenwerking met de dataleveranciers is aan deze wens invulling gegeven. Daar een dergelijke ambitie geen standaard aanpak past, is in nauw overleg met de opdrachtgevers een geheel nieuwe webwinkel vanaf ‘de tekentafel’ ontwikkeld.

Merk & concept ontwikkeling en huisstijl design

Een eerste uitdaging lag in het creëren van een aansprekend concept & merk. Toen dit concept eenmaal stond, diende het gestalte te krijgen in een onderscheidende huisstijl. Na een aantal brainstorm- en creatieve-ontwerpsessies, is de uiteindelijke huisstijl ontwikkeld, die het bedrijf een herkenbaar, eigen, en betrouwbaar gezicht geeft. De stijl is fris en transparant; passend bij het jonge en frisse imago dat men verwacht van een internet onderneming. Na de ontwikkeling van het logo en de huisstijl, zijn met veel zorg de interfaces voor de website ontwikkeld. Hierbij is naast aandacht voor de esthetische details, ook veel oog geweest voor de gebruiker en het gebruiksgemak.

Intelligente zoekfuncties

Om de gebruiker optimaal van dienst te zijn, maakt de webwinkel gebruik van een groot aantal vooruitstrevende technieken. ’Slimme’ zoekfuncties gecombineerd met gebruiksvriendelijke modules, waarbij men bijvoorbeeld alleen het kenteken van de auto hoeft in te voeren om direct het juiste merk en type te krijgen, leiden de bezoeker direct naar de juiste onderdelen voor zijn of haar auto. Door het enorme aanbod van onderdelen, is ook veel tijd besteed aan het opzetten van een intuïtieve indeling van de menu’s en classificatie van de onderdelen.

Verregaande automatisering

De webwinkel, met de geheel met de hand ontwikkelde robuuste SQL-database en webprogrammatuur, zijn de spil in een volledig geautomatiseerd geheel. Voertuig- en artikelinformatie wordt gekoppeld aan voorraadinformatie en klantgegevens. Bestellingen worden ‘teruggeschoten’ in een extern ERP systeem voor de orderafhandeling. De volledige automatisering maakt het mogelijk om zeer grote ordervolumes af te handelen met weinig inspanning en in korte tijd. De bezoekers van MijnAutoOnderdelen.nl profiteren hiervan met lage prijzen en snelle levertijden!

Online betalen met iDeal en credit card

De online winkel is vanzelfsprekend voorzien van een betaalmodule die de bezoeker toestaat direct te betalen via zowel iDeal als credit card. In het geavanceerde CMS systeem van de webwinkel, is direct inzichtelijk of een transactie voldaan is. Vaste klanten kunnen op rekening kopen - deze en overige instellingen worden allen uit het interne CRM systeem gehaald, zodat gegevens centraal opgeslagen zijn en ‘dubbeling’ voorkomen wordt.

MAO Webdesign homepage


MAO Webdesign


MAO Webdesign


Een webwinkel om trots op te zijn

MijnAutoOnderdelen.nl is geworden wat de doelstelling was: De grootste online onderdelen webwinkel van Nederland. Met uitgebreide online promotie- en advertentiecampagnes is de webwinkel ook goed vindbaar in de zoekmachines en steekt zij inmiddels de concurrentie naar de troon. Als online reclamebureau dat voorstaat Concept, Marketing, Sales én Techniek te kunnen verenigen, zijn wij natuurlijk extra trots op dit resultaat! Wij wensen MijnAutoOnderdelen.nl erg veel succes én nog meer groei in de toekomst!

Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev
(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

Wilt u ook een professionele webwinkel laten maken? Neem dan contact met ons op - wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.Zoektermen:
Webwinkel / webwinkel laten maken / webshop laten maken / webdesign / online webwinkel / voorraadbeheer software / web applicatie