website menu

Kamer van Koophandel laat Extranet website maken door Reclamebureau Connexx

Reclamebureau Connexx heeft de afgelopen maanden een geheel nieuwe extranet webapplicatie / kennisbank voor de Kamer van Eindhoven gemaakt.

De kennisbank, welke als extranet / intranet webapplicatie gebruikt wordt, is  van concept tot realisatie door Reclamebureau Connexx gemaakt. De website  maakt het voor de leden van de kamer  mogelijkheid om eenvoudig documenten in te zien en te delen. Een uitgebreide rechtenstructuur maakt het mogelijk per item / groep aan te geven wat-voor-wie toegankelijk is.

Document management systeem
Met een uitgebreide zoek en label functies is men in staat om in het document management systeem op eenvoudige wijze documenten te voorzien van labels  waardoor ze helder en eenduidig te classificeren én te vinden zijn.

Het extranet systeem is zowel intern als extern via een beveiligde verbinding toegankelijk via het internet, waardoor de informatie overal en altijd tot de beschikking staat van de leden.

Intranet Content Management Systeem (CMS)
Een uitgebreid website beheersysteem (Content Management System of CMS), welk geheel is ontwikkeld door Reclamebureau Connexx, maakt  het de beheerders van de extranet website mogelijk om op eenvoudige wijze zelf aanpassingen uit te voeren, rechten in te stellen etc. De geplaatste informatie wordt direct in de website zichtbaar gemaakt of middels een ‘embargo’ en verwijder datum automatisch geplaatst en verwijderd / gearchiveerd.


kennisbank kvk eindhoven

kennisbank kvk eindhoven

Zoektermen:
Extranet site – website maken – Reclamebureau Eindhoven – Webapplicatie – Internet applicatie – Interne Communicatie – Automatisering – Website – Document beheersysteem – Document management
Logo KvK Eindhoven