website menu


Webdesign voor online training programma

Travelpro laat hoogwaardige website maken met online trainingsmodule door Reclamebureau Connexx


Website & online training maken onderscheid!

Reisbureaus zijn het belangrijkste verkoopkanaal voor de vliegtickets en dus zijn reisagenten feitelijk hun beste relaties. Om die relatie zo goed mogelijk te houden en reisagenten goed te informeren en te faciliteren, maakte Reclamebureau Connexx in opdracht van Travel Pro een hoogwaardig webdesign en een  prachtige online training voor reisagenten.

Niet alleen kunnen reisagenten dankzij deze training van TravelPro alles te weten komen over onze producten en diensten, maar deelnemers die de cursus met goed gevolg afronden, ontvangen ook direct een online genereert certificaat van deelname. Bovendien maken de deelnemers kans op twee tickets naar Wenen. Vanzelfsprekend verzorgd door Austrian Airlines!’


webdesign Reisbureau Travelpro / Reisbureau Actueel


Patrick Artiel: ‘Met de online training hebben wij een prachtige interactieve presentatie gemaakt over de complete dienstverlening van Austrian Airlines, de routes en mogelijkheden voor reisagenten’.


webdesign online training Lufthansa GroupEenvoud in onderhoud met uitgebreid CMS systeem

Middels een uitgebreid CMS systeem is de opdrachtgever in staat de gehele website eenvoudig te onderhouden in woord en beeld. Naast het beheer van de inhoud, is in het content management systeem ook een volledige module opgenomen voor het beheren en  opmaken van de trainingen.

Wij feliciteren TravelPro met de nieuwe website en danken hen voor de zeer prettige samenwerking!

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de website van Travel Pro en de online training. Ben je werkzaam als reisagent? Dan ding je direct mee naar de gratis tickets naar Wenen door deelnemen aan de cursus!

 

Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev

(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

 

Zoektermen:
Website maken - online trainingsmodule - reclamebureau - CMS systeem