website menu


31-05-2007

Makelaarskantoor Cranendonck

Een vliegende start met een mix van advertenties, website en brochures


Reclamebureau Connexx kreeg het de opdracht een aantrekkelijke introductie te creëren voor het startende makelaarskantoor Cranendonck. In een tijd van concurrentie en scherpe marges is het van groot belang voor een makelaarskantoor zich duidelijk te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service en dienstverlening. Vanzelfsprekend was dit een uitdaging welke Reclamebureau Connexx graag aanging!


In samenspraak met de enthousiaste starters van het kantoor, werd een concept ontwikkeld dat deze kwaliteit, veel persoonlijke aandacht en toegevoegde waarde uitstraalde. Met een solide, warme maar tóch frisse en eigentijdse stijl te ontwikkelen zijn we er in geslaagd het bedrijf precies zo neer te zetten als gewenst.

Door een deze stijl uit te werken in een middelenmix van een huisstijl met het briefpapier, de visitekaartjes e.d., een aantrekkelijke brochure, advertenties en een aantrekkelijk en doelgerichte website kon het makelaarskantoor direct genieten van een vliegende start. Zo waren op de eerste dag van opening de meteen de eerste aan- en verkoopopdrachten een feit!

Dat ze veel complimenten ontvingen (en nog ontvangen) over alle middelen en de gehele manier van presenteren, maakt ons als het ondersteunde reclamebureau natuurlijk extra trots!Zoektermen:
Concept ontwikkeling / Huisstijl ontwerp /Briefpapier & visitekaartjes / Brochure / Advertenties / Website ontwerp / CMS / Content Management