Connexx | Reclamebureau Eindhoven

Vestiging(en): Eindhoven, Alkmaar, Amsterdam, Brabant, Noord Holland, Zuid Holland Vestiging(en): Den Haag, Noord Holland Vestiging(en): Rotterdam, Zuid Holland Vestiging(en): Eindhoven, Tilburg, Breda Vestiging(en): Eindhoven, Noord Brabant Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Tilburg Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Utrecht, Nieuwegein Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Amsterdam

Home > Bedrijf > Ontwerpbureau

Full service ontwerpbureau met ambitieuze grafische ontwerpers

Ontwerpbureau Connexx zorgt ervoor dat de eerste indruk van uw onderneming vlekkeloos is. Dat geeft u een voordeel ten opzichte van uw concurrenten en ons een voldaan gevoel. Een eerste indruk maak je namelijk maar één keer. Als een potentiële klant moet kiezen tussen twee gelijkwaardige producten, geeft de vormgeving vaak de doorslag.  

Laat uw eerste indruk dus perfect zijn door de grafische vormgeving in handen te geven van een gerenommeerd ontwerpbureau.

Een ontwerpbureau met ambitieuze grafische ontwerpers

In onze vestiging in Eindhoven werken wij met ambitieuze grafisch ontwerpers. Elk ontwerp dat zij maken is uniek, speciaal ontworpen voor onze klanten. Zij ontwerpen graag met uw visie in het achterhoofd:

  • Een compleet nieuw logo en een nieuwe huisstijl voor u
  • Al uw drukwerk, lay-out en reclamemateriaal
  • Een oogstrelende, SEO-vriendelijke website

Herkenbaarheid door sterk grafisch ontwerp

Misschien heeft u al een huisstijl die u niet meer zo bevalt omdat het bedrijf is veranderd of de activiteiten. Het kan ook zijn dat anderen u erop wijzen dat uw logo en huisstijl niet echt aansprekend zijn. Dan is het de hoogste tijd om contact op te nemen met ons ontwerpbureau. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze grafisch ontwerpers en uw ogen worden geopend.

Geen verborgen kosten

Hoewel andere ontwerpbureaus vaak het gebruiks- en auteursrecht niet aan u overdragen, doen wij dit wel. Tevens letten wij erop dat uw huisstijl en logo toepasbaar is op alle reclame-uitingen die u wilt gebruiken. Dat voorkomt vele hoofdbrekens en onverwachte kosten in de toekomst.

Grafisch zijn er zoveel mogelijkheden voor elk denkbaar ontwerp, dat we u dat onmogelijk kunnen presenteren op een webpagina. Het gaat immers bij ons ontwerpbureau altijd om maatwerk. Geef ons dus de gelegenheid u in een persoonlijk gesprek alle vragen te beantwoorden. Neem nu contact met ons op.

Ontwerpbureau // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*

Logo & Huissijl
Drukwerk all-in
Webdesign
iPhone/iPad app

Gegevensbeleid

NieuwsberichtenUpdate: 6/13/2014