Connexx | Reclamebureau Eindhoven

Vestiging(en): Eindhoven, Alkmaar, Amsterdam, Brabant, Noord Holland, Zuid Holland Vestiging(en): Den Haag, Noord Holland Vestiging(en): Rotterdam, Zuid Holland Vestiging(en): Eindhoven, Tilburg, Breda Vestiging(en): Eindhoven, Noord Brabant Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Tilburg Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Utrecht, Nieuwegein Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Amsterdam

Werkwijze Reclamebureau Connexx Communications

Voor veel bedrijven is het vaak niet duidelijk in hoeverre marketing, internet en automatisering bij kunnen dragen aan het bedrijfsproces. Ons eerste bezoek is dan ook altijd vrijblijvend en gratis. In dit bezoek bekijken we samen met u óf een of meer van onze diensten nuttig voor uw bedrijf kunnen zijn, en op wélke manier deze dan toegepast kunnen worden.

Reclamebureau Connexx Communications stelt hiervan een kort adviesrapport op, dat voor uw bedrijf altijd leerzame informatie bevat. Tevens bevat het rapport een offerte met daarin de kosten van de verwachte aanpak. U bent ons daarvoor niets verschuldigd en u bent ook geheel vrij in uw keuze óf en op welke manier u verder wenst te gaan.

Indien u verder wenst te gaan, stellen wij in de volgende fase in nauw overleg met u een plan van aanpak op. In dit projectplan staat beschreven hoe wij de dienst zullen uitvoeren en aan welke eisen het eindresultaat dient te voldoen. Dit kan bijvoorbeeld de opzet van een marketing actie zijn, maar het kan ook de beschrijving van een website of ICT (web)applicatie zijn. Wij passen het projectplan in overleg met u aan, tot dat het een voor u bevredigend resultaat oplevert.

U bent altijd vrij om het project te beëindigen indien u van mening bent dat het niet zal kunnen bijdragen in de verbetering van de bedrijfsprocessen, omzet en marges. Al wat wij dan van u vragen is een vergoeding van de gemaakte kosten tot op dat moment. In de offerte zullen deze op voorhand al beschreven zijn, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Nadat een goed gekeurd projectplan is opgezet, beginnen wij met de daadwerkelijk uitvoering van onze dienst. Dit kan het opzetten van een marketing actie om direct nieuwe klanten te werven betekenen, of het opzetten van een website ten behoeve van promotie of ondersteuning van de bedrijfsprocessen, of het opzetten van (interne) ICT en webapplicaties ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen zoals orderverwerking en klanten management.


Brochure aanvraag van Marketing & Reclamebureau Connexx
*
*
*
*
*
*
Gegevensbeleid