Connexx | Reclamebureau Eindhoven

Vestiging(en): Eindhoven, Alkmaar, Amsterdam, Brabant, Noord Holland, Zuid Holland Vestiging(en): Den Haag, Noord Holland Vestiging(en): Rotterdam, Zuid Holland Vestiging(en): Eindhoven, Tilburg, Breda Vestiging(en): Eindhoven, Noord Brabant Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Tilburg Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Utrecht, Nieuwegein Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Amsterdam

Communicatie visie van Connexx reclamebureau

Klanten, zowel bestaande als nieuwe, vormen het levensbloed voor iedere onderneming. Het product dat u uw klanten biedt is van het voornaamste belang om uw klanten te behouden en om nieuwe klanten te werven. Uw kwaliteiten om een goed product te maken zijn zeer hoog en uw inspanningen om tot een goed product te komen zijn maximaal.

Hoe bereikt u nu echter juist díe groep, die juist van úw product baat zou hebben? En hoe ondersteunt u nu óptimaal uw bestaande klantenkring?

Communicatie en beheersing van gegevensstromen zijn hierin dé sleutelwoorden. Door goede communicatie met uw klanten en een beheersing van uw gegevensstromen, kunt u optimaal nieuwe groepen potentiële klanten bereiken. Tevens kunt u uw bestaande klanten beter bedienen behouden, of zelfs vergroten.

Communicatie en beheersing van gegevensstromen zijn echter ook 'producten' die ook maximale aandacht én expertise vragen. Een aandacht en expertise die veel tijd én geld van u als ondernemer vergen, terwijl u liever bezig bent met uw kernactiviteit; uw product.

Communicatie en beheersing van gegevensstromen zijn het 'product' van Reclamebureau Connexx Communications. Op dit gebied hebben wij volledige expertise en hierop vestigen wij ook volledig onze aandacht.

Reclamebureau Connexx Communications biedt een breed scala aan diensten om u als bedrijf optimaal te ondersteunen bij het behouden van uw bestaande klanten en het verkrijgen van nieuwe klanten. Tevens kunnen wij er samen met u voor zorgen dat grote hoeveelheden aan gegevens beheersbaar blijven en u door een onophoudelijke stroom aan informatie door de bomen het bos blijft zien. Hiervoor biedt Reclamebureau Connexx Communications de volgende diensten:

Opzetten en uitwerken van strategische en operationele marketing plannen

  • Plegen van acquisitie op de zakelijke - en de consumentenmarkt
  • Opzetten en uitwerken van internet & marketing strategieën en het daadwerkelijk realiseren van internet pagina 's (webdesign)
  • Ontwikkelen en implementeren van ondersteunende en gegevensstroombeheersende applicaties, bijvoorbeeld om gedeeltes van de orderverwerking te automatiseren (ERP) of om één op één marketing efficiënt te realiseren (CRM).

Reclamebureau Connexx Communications heeft haar internet en marketing diensten gespecialiseerd voor het Midden en Klein Bedrijf. Dit betekent ondermeer dat ze begrijpelijk, doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar zijn.

Mocht u interesse in een of meerdere van onze diensten hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag met u een afspraak, om in een geheel vrijblijvend gesprek te bekijken of een of meerdere van onze diensten uw onderneming kunnen ondersteunen.


Brochure aanvraag van Marketing & Reclamebureau Connexx
*
*
*
*
*
*
Gegevensbeleid