Connexx | Reclamebureau Eindhoven

Vestiging(en): Eindhoven, Alkmaar, Amsterdam, Brabant, Noord Holland, Zuid Holland Vestiging(en): Den Haag, Noord Holland Vestiging(en): Rotterdam, Zuid Holland Vestiging(en): Eindhoven, Tilburg, Breda Vestiging(en): Eindhoven, Noord Brabant Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Tilburg Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Utrecht, Nieuwegein Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Amsterdam

Home > Bedrijf > Reclmebureau als partner

Full service reclamebureau als strategische partner

Met uw organisatie wilt u een product, dienst of oplossing onder de aandacht van uw doelgroep brengen. Om de gewenste doelgroep via het juiste communicatie kanaal te kunnen bereiken, is een professioneel reclamebureau de partner bij uitstek. De belangrijkste uitdaging voor een reclame- en communicatiebureau is het benaderen van de gewenste doelgroep op de meest doeltreffende wijze. Via bijvoorbeeld een advertentiecampagne, corporate brochure of creatieve reclame en internetoplossing wordt de informatie effectief en helder richting uw doelgroep gecommuniceerd. Het bureau Connexx Communications is uw strategische partner op het gebied van creatieve vormgeving, reclame en communicatie.

Full service communicatiebureau

Als full service reclamebureau ondersteunen wij u intensief bij het ontwikkelen van doeltreffende en onderscheidende reclame- en communicatiemiddelen. Van het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of een professionele website, tot het realiseren van een effectieve offline of online campagne. Ons communicatie bureau biedt creatieve reclame oplossingen om uw organisatiedoelstellingen te kunnen bereiken.

Wij kunnen u bij alle facetten van reclame en communicatie van dienst zijn. Zowel in een adviserende als uitvoerende rol. Als veelzijdig reclamebureau creëren wij innovatieve reclame- en communicatiemiddelen, waaronder internet totaaloplossingen, huisstijlen, logo’s en corporate brochures. Connexx Communications bureau biedt tevens full service op het gebied van offline en online marketing en communicatie.

Met een creatief team van ervaren specialisten op het gebied van marketing, grafisch ontwerp en andere reclame uitingen, communiceert Connexx Communications uw boodschap op een effectieve wijze naar uw doelgroep.

Marketingstrategie, verder kijken dan communicatie

Een doeltreffende marketingstrategie is van essentieel belang om uw klanten te kunnen overtuigen van de toegevoegde waarde van uw organisatie, product of dienst. Connexx Communications ondersteunt u daarom ook bij het ontwikkelen en implementeren van uw reclame en communicatie campagnes op strategisch niveau.

Huisstijl en design

Een huisstijl, waaronder design en logo, is een visuele vertaling van de identiteit en het imago van uw organisatie. De specialisten van Connexx Communications creëert een passende uitstraling voor uw organisatie, door middel van een aansprekende en herkenbare huisstijl die naadloos aansluit op uw organisatiedoelstellingen. Ons full service reclame en communicatie bureau is uw ervaren communicatiepartner bij de realisatie van een nieuwe of aangepaste huisstijl.

Eén aanspreekpunt

Ons innovatieve reclamebureau beschikt over alle disciplines op het gebied van reclame, communicatie en vormgeving. Deze professionals hebben we ook zelf in dienst. Zodoende heeft u slechts één professioneel aanspreekpunt. Door effectieve reclame- en communicatiemiddelen te ontwikkelen, creëren wij voor u de mogelijkheid om uw organisatie, product of dienst op een unieke wijze bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen.

Als full service reclame - en communicatiebureau is het onze doelstelling om onderscheidend te zijn door innovatieve en doeltreffende communicatieoplossingen aan te bieden. Hierdoor kunnen wij een sterke bijdrage leveren aan het succes van onze klanten.

Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze reclame diensten aan:
*
*

Strategie & promotie
Product / dienst op de markt brengen
Reclame producten
Website / webshop

Gegevensbeleid

NieuwsberichtenUpdate: 6/13/2014