Producten & Diensten

Marketing & Nieuwe media

Sociale online netwerken voor marketing en reclamecampagnes

Menig introductiecampagne ondersteunen wij tegenwoordig met de inzet van Hyves, Twitter, Youtube, LinkedIn, Plaxo, etc. om een product of dienst direct bij een doelgroep te introduceren.

Een mooie case van de juiste inzet van Hyves voor marketing was het opzetten van een Hyves voor een discotheek in Duitsland. Door bij deze Hyves gericht ‘vrienden’ uit te nodigen , werd een jong en hip publiek gecreëerd. De vrienden van de club, kregen vervolgens ieder een aantal consumpties welke zij weer konden uitdelen aan hun vrienden. Op deze manier werden op korte tijd duizenden jongeren bereikt en zat de nieuwe club al in de eerste weken helemaal vol.

Met ‘standaard’ marketing materialen (welke we overigens wel cross mediaal hebben ingezet) als flyers en posters, zou een dergelijk succes meer tijd én beduidend meer geld hebben gekost. Deze nieuwe media kunnen overigens ook prima ondersteunend ingezet worden voor bedrijven in de B-to-B sector; denk aan het creëren van onderscheidend vermogen, het werven van personeel, het verhogen van de vindbaarheid op internet etc.

Nieuwe media voor uw bedrijf?

Overweegt u de inzet van nieuwe media voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via nevenstaand formulier.

Reclamebureau Connexx: Into new media

Als vooruitstrevend marketing & communicatiebureau neemt Reclamebureau Connexx zelf natuurlijk ook deel aan diverse nieuwe media. Onderstaand enkele van de sociale netwerken waarop wij zelf actief zijn.

Reclamebureau Connexx Hyes

Wat houd ons bezig, wat zijn onze ‘officieuze’ werkzaamheden, waar worden weekenden doorgebracht (en doen wij inspiratie op ;)). Kijk mee, en wordt vriend van de Reclamebureau Connexx Hyves!

Reclamebureau Connexx Twitter

Waar zijn we mee bezig in 160 karakters? De Reclamebureau Connexx Twitter geeft je een directe inzage in onze gedachtenkronkels van dit moment!

Reclamebureau Connexx op Youtube

Gespot? Iets mafs en grappigs? Bezoek Reclamebureau Connexx op Youtube voor online films, virals en meer!----------
Zoetermen:
hyves marketing, twitter marketing, viral marketing, online promotie, inzet nieuwe media, adverteren via internet

Marketing & Nieuwe media // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over marketing nieuwe media aan:
*
*

Gegevensbeleid