Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Website » Transformeer uw website tot een winstgevende online onderneming

Transformeer uw website tot een winstgevende online onderneming

Geplaatst op 24 augustus 2013

Vandaag de dag zijn de mogelijkheden op het internet overweldigend. Vanwege het enorme aanbod aan uiteenlopende websites kunnen bezoekers gemakkelijk en snel de gewenste informatie raadplegen. Ook de meerderheid van het bedrijfsleven maakt gebruik van een website om bijvoorbeeld de bedrijfsactiviteiten uit te kunnen breiden en bedrijfsgroei te stimuleren. Hoewel het relatief eenvoudig is om een website te starten, komt er meer kijken bij het realiseren van een daadwerkelijk winstgevende online onderneming. Presteert u slecht met uw huidige zakelijke website? Door middel van het volgen van enkele doeltreffende richtlijnen wordt het mogelijk om uw website tot een succesvolle zakelijke website om te vormen.

Website

Houd het simpel

Met een eenvoudig en aantrekkelijk design bent u in staat om uw doelgroep om te zetten tot loyale klanten. Een succesvolle zakelijke website beschikt over een gebruiksvriendelijke navigatie en duidelijke indeling. Een functionele navigatiestructuur heeft immers een positief effect op het realiseren van conversies en daarmee samenhangende een hogere omzet. Een zoekmachine vriendelijk design zorgt daarnaast voor een betere online zichtbaarheid. Eenvoud is hierbij de sleutel tot succes

Bepaal uw online marketing strategie

Aan de hand van uw organisatiedoelstellingen bepaalt u de content, zoekwoorden, links, SEO strategie en conversie optimalisatie tools om uw doelstellingen te kunnen realiseren. Behoud uw populaire en relevante content en verwijder de overige content. Analyseer via welke links de meeste bezoekers worden aangetrokken en schrap alle slecht werkende links. Identificeer de meest waardevolle URL’s en bepaal daarnaast welke zoekwoorden daadwerkelijk zorgen voor de beste positie in de zoekmachines. Verwijder zwakke zoekwoorden en actualiseer uw content door nieuwe relevante zoekwoorden toe te voegen. Al deze aanpassingen zorgen voor een zoekmachine geoptimaliseerde website, oftewel de beste online zichtbaarheid. Bestudeer daarnaast ook uw conversie optimalisatie tools om na te gaan welke tools de meeste leads genereren en welke middelen daadwerkelijk bezoekers omzetten naar leads en kopende klanten. 

Promoot uw zakelijke website

Maak gebruik van een blog om waardevolle content te verspreiden en potentiële klanten te kunnen benaderen. Het dagelijks bijhouden van een blog zorgt voor een snelle indexering door zoekmachines, het aantrekken van kwalitatieve links en het binden van bezoekers aan uw website. Door middel van het promoten van uw website via social networks, kunt u sneller een groter publiek bereiken en nieuwe doelgroepen aan uw organisatie binden.

Maximaliseer uw bereik

Om uw online bereik te kunnen maximaliseren dient u dagelijks kwalitatieve en waardevolle content aan te bieden. In combinatie met een doeltreffende SEO strategie, een informatief blog en het starten van een dialoog met uw lezers, kunt u zich sterk onderscheiden van de concurrentie. Deel uw boodschap via social media met behulp van bijvoorbeeld een infographic en zorg voor consistente en bruikbare informatie. Een passende advertentiecampagne zorg er daarnaast voor dat uw producten of diensten op een effectieve wijze onder de aandacht van potentiële klanten worden gebracht.

Alle aspecten, van het design tot de content en de conversie optimalisatie tools, dienen correct uitgevoerd te worden om de beste gebruikerservaring voor uw klanten te kunnen bieden. Het is daarom ook van uiterst belang om een website te ontwerpen die waardevolle informatie voor de eindgebruiker aanbiedt en, net zo belangrijk, prospects kan omzetten in loyale klanten.

Wilt u graag meer informatie over het starten van een succesvolle online onderneming? Vraag dan gerust vrijblijvend meer informatie aan via het contactformulier. Het team van Connexx Communications staat u graag te woord.

 

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015