Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Flash » Webdesign en Flash animaties

Webdesign en Flash animaties

Met de komst van het internet voor de particuliere sector kwam er vraag naar websites van het bedrijfsleven. Het website design was in het begin erg eenvoudig. Naarmate de populariteit van het internet steeg, kwam er meer vraag naar beter website design en websites met meer mogelijkheden. Daarbij kwam ook de komst van flash animaties. Deze flash animaties maakte het mogelijk om bewegende beelden op een website toe te voegen.

Voordelen flash animaties

Het voordeel van flash animaties is dat het iets extra’s aan het website design kan meegeven. Wanneer een website design met flash animaties is gemaakt geeft het de website een professionelere look. Een overmatig gebruik van flash animaties kan leiden tot een minder goede vindbaarheid door zoekmachines dus is het belangrijk dat er verstandig mee wordt omgegaan.

Techniek voor Flash animaties

Flash animaties kunnen met het programma Flash worden gemaakt of ze kunnen worden geprogrammeerd in de scripttaal Actionscript. Wanneer de Flash animaties in Actionscript worden geprogrammeerd zal de bestandsgrootte van de Flash animatie kleiner en dus sneller zijn dan wanneer de Flash animatie in het normale programma is gemaakt.

Reclamebureau Connexx flash animaties

Reclamebureau Connexx heeft o.a. een webdevelopment en ontwerp afdeling. Deze afdelingen werken nauw samen met het maken van Flash animaties. Het bureau kan u helpen bij het maken van de animaties. Natuurlijk hoeft dit niet alleen een website te zijn maar het kan ook een Flash animatie zijn voor onder andere een online advertentie.

Portfolio flash animaties

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015